hej technik patrzac na twoje posty mam wrazenie ,ze jestes tu po to by napinac ludzi na sprzedaz ...skoro w/g ciebie taki scenariusz to co ty tu wogule jeszcze robisz?
co zrobic z tym papierem? o co ty pytasz jak chcesz to sprzedaj ..twoja wola ..jesli chcesz zrobic to co ja ...to poczekaj..raport zostal zle odczytany...no cóż tak to dziala na gieldzie..na pewno mozna dzis dokupic..ja to jux zrobilem ..niestety nie mam wiecej kasy..od roku w takich sytuacjach jak dzis staram sie dokupowac by powiekszyc swoje aktywa../ok 1500 akcji dokupilem na przestrzeni rokju/,,i nie mam zamiaru ich sie pozbyc ..zzauwazcie jedno kto sprzedaje dzis akcje!!...male ploteczki.../raport zle odczytano/..nie zastanawia was dlaczego nie ma grubych zlecen na sprzedaz?!pomyslcie!!
nie ma grubych zleceń bo nie ma jak wyjść z papiera spadłoby do zera bo nie ma chętnych do kupna. Trzeba wychodzić stopniowo żeby dziennie nie zwalać kursu wiecej jak kilka %.
Spieprzaj durniu, kojarzę Cię z innych spółek naganiaczu. Chcesz kupić tanio? To siedź i czekaj niżej ze zleceniem zamiast tu żerować jak hiena na strachu innych.