AMPLI na mnie raport zrobił wrażenie i widze w papierze drugą Lene Lihting czyli wzorty wzrosty i wzrosty. Pieknei sobie radzi na rynku i tez mysle ze teraz ponizej 4 zł to okazja do zakupów przy tak niskiej kapitalizacji spolki a w stosunku do perspektyw rozwoju. Osobiscie uwzam ze dobra spolka.
nadal podtrzymuje raport super. Branza super i bedzie tylko lepiej. Celowe zawalenie kursu. Zobaczymy już od jutra kto miał rację. Obstawiam jeszczce szybsze wzrosty niż spadki. I to znacznei wyżej niż marne 4,35 złotego za akcje.
Dnia 2010-11-23 o godz. 18:39 ~guru napisał(a):
> nadal podtrzymuje raport super. Branza super i bedzie tylko
> lepiej. Celowe zawalenie kursu. Zobaczymy już od jutra kto
> miał rację. Obstawiam jeszczce szybsze wzrosty niż spadki.
> I to znacznei wyżej niż marne 4,35 złotego za akcje.
No spadł dość dużo jak na 2 dni i to zaniżany po kilkaset akcji.
Jutro już może nie być takiej okazji na kupno jak dziś.Wiemy,ze na
tej spółce są wystrzały i o 30% w ciągu jednego dnia w górę.
no coz nie udalo sie wybicie na ampli-nie tym razem.chociaz jak dzis patrzylem na zlecenia to w wiekszosci drobnica.wg mnie w tym ruchu ampli zadzialaly same fundamenty-caly czas twal handel bez pkc.to nie byla spekula/pozdro
ampli odchorowuje nieudany atak-ja jestem dobrej mysli nie wziolem zysku.te poziomy cenowe mnie nie intersuja.spolka ladnie sie rozwija i jest dobrze zarzadzana.prezes madura nie szuka poklasku i nie zrobil z ampli skladu makulatury-nie ma zadnych emisji ratunkowych-bo nie ma co ratowac-to nie swarzedz.bytom czy bioton/pozdro
ampli to dobra spolka nie panikowac. Kapitalizacja super niska jak na tak dobra spolke , ktora zwieksza przychody i jest zyskowan i bedzie coraz bardziej. Dokupywac a nei sprzedawac Panie i Panowie Inwestorzy i Inwestorki. Pozdrawiam Akcjonariuszy
Teraz będzie stagnacja,ale widać,że chętnych do sprzedaży poniżej 3,70 prawie nie ma.
Na tym poziomie cenowym to spółka jest czyszczona od kilku miesięcy i przy tak małej
kapitalizacji to moim zdaniem jest bardzo dobry kąsek,ale ja nikogo nie naganiam.
Można czekać dalej,ale można też przespać super okazję na zakup.Na ampli co jakiś czas są wystrzały armatnie i nie ma co liczyć,że się wskoczy,bo na otwarciu może być
+15% a chwilę po już +20% i co wtedy wchodzić czy nie?Radzę te moje wypociny przemyśleć i sięgnąć do literatury fachowej ,która wyrażnie takie spółki o małej kapitalizacji,bez emisji i z dobrymi wynikami i perspektywami/LED/ mocno preferuje.
Zawsze mnie zdumiewa, że ktoś sprzeda akcje za 200zł aby uwalić kurs... aby spanikować ludzi musiałby sprzedawać po 30 tys. Może liczy, że stop-lossy pękną?? Ale kto ma stop-lossy na takiej spółeczce :))
trwa powolne odbieranie akcji w ilosci od 5.000-10.000 dziennie. Papier mocno wyzbierany . Myslalem ze bedzie szybciej wybicie, ale jak widze wybicie przyjdzie z tym ze bardzo gwaltowne i duze bo poxniej nie bedzie podazy.
oczywiście nie będzie podazy;) szególnie posrod tych co się okłupili po 7 zeta a tu grudzien i jak nie zrealizuja straty to podatki od poprzednich zarobków ty im popłacvisz.
Jakoś nie uważam aby ktoś kto wszedł po 7 zł postanowił sprzedać akcje po 3,7. Patrząc na zlececenia jest to dla mnie raczej działalność jakiegoś pajaca który myśli, że jest wielką rybą i skupi akcje pod wybicie. W sumie przy takim marażmie łatwo jest zbić kurs o 20% a ponieważ firma jest solidna to kurs bez większego wysiłku wróci do 3,9 - 4 zł. Płotka może się obłowi o ile nie trafi na innego domorosłego kombinatora który pomyśli dokładnie o tym samym :)))
A ja tam rozbawiony jestem :) napisałem wczoraj, że panikę może zrobić zlecenie za 30 tys a nie 300 zł i proszę. Dziś ktoś uwalił kurs takim zleceniem:)) Szkoda, że paniki nie ma bo mam 5tys i będę chciał dokupić :)))