kilka ciekawostek!!!!Zarząd Partex S.A. podnosi prognozę zysku netto Spółki za rok 2010 do kwoty 360 tys. zł. (+ 20 proc.).Zarząd wskazuje, iż prognoza opublikowana w Dokumencie Informacyjnym Spółki zakładała osiągnięcie w roku 2010 zysku netto w kwocie 300 tys. zł. Tym samym prognozowana wysokość zysku netto Spółki za rok 2010 została podniesiona o 20 proc.Zarząd wyjaśnia, iż podniesienie prognozy zysku netto Spółki za rok 2010 nastąpiło po dokonaniu analizy aktualnych danych finansowych Spółki oraz oceny jej bieżącej i przyszłej sytuacji gospodarczej i finansowej.
kolejna
Zarząd Partex S.A. informuje, że w dniu 4 listopada 2010 r. został podpisany List Intencyjny pomiędzy Emitentem a Doellken Sp. z o.o. z siedzibą w Katowicach (zwaną dalej Doellken), tj. spółką należącą do międzynarodowego koncernu SURTECO SE, światowego lidera wśród dostawców technologii powierzchniowych w zakresie ozdobnych folii i obrzeży opartych na wysokiej technologii. Przedmiotem Listu Intencyjnego jest zobowiązanie się stron do prowadzenia negocjacji zmierzających do uzgodnienia warunków objęcia akcji nowej emisji Spółki przez Doellken
nie dajcie dłużej się naganiać!!!!!!!!!!!!!!!
brać doo 80 groszy taniocha!!!!!!!!
Spółka ciekawa i wszystko przed nią :) Kwestia czasu kiedy wybije. Na razie nie grana, a podstawy są. Informacje o podpisanych umowach (listy intencyjne) mogą być bodźcem do wzrostów. O pozytywnych wynikach ustaleń w sprawie strategicznego inwestora nie mówię, bo to pewnie da mocny impuls. Na razie przyglądam się, bo nie mam wolnej kasy. Mam nadzieję, że trochę to potrwa, więc nie naganiaj...
Poczytalem i rzeczywiście nie wygląda to zle. Czekać na spadek, czy juz wchodzić? Zgaszenie impulsu wzrostowego w ub. tygodniu, jaki pojawił sie po informacji, biorąc pod uwagę poziom objęcia emisji wokół którego kurs balansuje, i niski wolumen obrotów na wyższych poziomach cenowych po debiucie, trochę kusi...
Spokojnie. Spółka nie urosła i nie jest drogo, więc jak na NC będzie dalej wzrost to i tutaj powinno ruszyć. Prześledź debiuty na NC - trzeba trochę czasu, choć wcale nie sądzę że długo będziemy czekać. pozdr.
tutaj codzienie więcej zbierają!!! ja już mam sam ponad 50 koła papiera!!! teraz czekam na jakieś info które ruszy spółke na wyższe poziomy!!! ale widać że pilnują kursu żeby nie spadał niżej1!!!! kwestia tygodnia dwóch i mamy wzrosty!!