• Jutro dzień odleszczania !!! Autor: ~HALSKY [173.224.217.*]
    ciekawe że nie widać tu dużej produkcji postów, czyżby papier nie był jeszcze zaleszczony...

nie mniej wydaje mi się ze papier nie powiedział jeszcze ostatniego słowa
    wygląda mi to na walkę o papier między grubasami, spółka wychodzi na prostą
    i już niedługo będzie zysk !!! mało tego jak byście nie wiedzieli to IV kwartał
    dla tej branży jest najlepszy, idą święta i sylwester, później karnawał więc wódeczka
    będzie się sprzedawała, a co jest na topie oczywista oczywistość że Krupnik i Sobieski !!!
    korekta musiała w końcu nadejść po takich wzrostach, więc będzie jutro okazja do dobrania, ale i tak do miesiąca czasu daje jak przebijemy 300 zeta, a I kw. 400-450 jak wyniki to potwierdzą. Ciekawe jakiej treści info jutro zapodadzą ???

Ma ktoś swoje zdanie chętnie posłucham.....
  • Re: Jutro dzień odleszczania !!! Autor: ~Mariola [194.237.142.*]
    Jesteś moim ideałem :)
  • Re: Jutro dzień odleszczania !!! Autor: ~asia [79.185.213.*]
    może idolem prędzej^^
    czuje że będzie dobrze,a jak nie będzie to im upale hurtownie i fabryki czy tam meliny, nie wiem gdzie oni to pędzą w kazdym razie slyszalam ze korekta to ok. 1,98% cos takiego a tu 6 % patrze dzisiaj i odrazu sie obudzilam na proste nogi chociaz zaspana bylam jak "slag" ^^
  • Re: Jutro dzień odleszczania !!! Autor: ~htrth [188.33.233.*]
    od razu 2000 zl ... hhhaha odelszczanie bo uroslo 150 proc

trzymajcie mnie bo debil chyba najwiekszy na forumm
  • niekoniecznie Sobieski Autor: ~Żąłądkowa Gorzka [83.238.4.*]
    cenka na dół sie bedzie kupować , a tak ,dupa.
  • Re: Jutro dzień odleszczania !!! Autor: ~gawron335 [79.175.213.*]
    jutro stabilizacja na 200;]
  • Re: Jutro dzień odleszczania !!! Autor: ~HALSKY [94.23.89.*]
    PODTRZYMUJE SWOJĄ PROGNOZĘ DO 15 LUTEGO >>400 ZŁ<<<

Na dzień dzisiejszy strategia ta okazuje się bardzo słuszna. Grupa Belvéd&#232;re powróciła bowiem na właściwe tory i odzyskuje znaczące części rynku:
    - w Polsce triumfy święci sprzedaż wódki "Krupnik", której sprzedaż pod koniec roku sięgnie około 2 milionów kartonów w pierwszym roku po wprowadzeniu na rynek nowego opakowania, a tym samym produkt zajmie III miejsce wśród najlepiej sprzedawanych wódek, czyli powtórzy sukces wódki "Sobieski", sztandarowego produktu Grupy;
    - we Francji, sprzedaż wódki &#8220;Sobieski" również odnotowuje spektakularny wzrost i zajmuje 13% rynku na przestrzeni 2 lat;
    - w Azji (w szczególności w Chinach i w Indiach), gdzie Grupa inwestuje;
    - w USA, gdzie sprzedaż w 21010 zbliża się do miliona kartonów, dzięki wsparciu Bruce&#8217;a Willis&#8217;a, akcjonariusza marki, który pragnie, by wódka "Sobieski" jak najszybciej odniosła światowy sukces.

Z okazji zbliżającego się Nowego Roku kierownictwo oraz współpracownicy Grupy pragną złożyć Akcjonariuszom najserdeczniejsze życzenia na rok 2011, podziękować im za okazane zaufanie oraz zapewnić, że mocno wierzą w przyszłość Belvéd&#232;re.
  • Re: Jutro dzień odleszczania !!! Autor: ~asia [79.185.213.*]
    dobra dobra juz nie siej takich kazań bo cie ludzie beda "idealizować" pozniej sie okaze ze dupa i cie znajdziemy xD zartuje;PP
[x]
MBWS -4,00% 12,00 2025-10-22 10:55:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.