Jakieś 200-500 tys.,a w całym roku:
Oponeo-ok.6,5-7mln
Marketeo-ok.1,35-1,4mln
Oba wyniki są ostrażne,wolę szacować umiarkowanie,niż przestrzelić wyniki.Inna sprawa,że pogoda coś nie pomaga Oponeo...:-(
Co z tą zimą...???
na 13 i poniżej jest silne wsparcie, niedługo wskaźniki powinny sie przekręcić na sygnał kupna, prognozy wzrostu sa generalnie pozytywne, myslę że na koniec roku będzie miła niespodzianka, względnie 1 kwartał 2011
chętnych do sprzedaży po obecnej cenie też nie widać, obroty mizerne...trzymać i czekać na podbitke przy takim ROC nie powinno byc problemu
zapraszam na nowy czat gieldowy ! strona www.nagpw.pl zaloguj sie i wskakuj na czat , zapraszamy tych poczatkujacych jak i tych z dluzszym stazem ! bedzie naprawde ciekawie do dziela odwiedz nas!
nie wiem czy będą przeciętne ale chyba dla tej spółki 3 i 4 kwartał to chyba najlepsze okresy, ja spodziewam się że będą dobre a w 4 kwartale bardzo dobre
Dnia 2010-11-14 o godz. 10:44 ~tino napisał(a):
> nie wiem czy będą przeciętne ale chyba dla tej spółki 3 i 4
Tino,nie kompromituj się głupotami...III kwartał-najlepszy???No co za "inwestorzy-amatorzy" tu pisują...?
ZAWSZE III kwartał był dla spółki najgorszy...!
Ja oczekuję 200-400tys. zysku
wg mnie III kwartał będzie średni. W oponach w tym okresie nic się nie dzieje. Sami zobaczcie http://www.google.com/insights/search/#q=opony%2Copony%20letnie%2Copony%20zimowe&geo=PL&date=1%2F2010%2012m&cmpt=q
opony letnie już się nie sprzedają, opony zimowe dopiero raczkują. IV kwartał to będzie natomiast coś.
Obserwuje rynek opon w internecie od paru lat, spółka jest skazana na sukces.