te barany nawet dobrego infa nie umią odpowiednio sprzedać W piątek wieczorem podają ośle łąki W sumie jakie to ma dla tej spółki znaczenie i tak dupa i tak Cholera uśpiłem z Talexem pare groszy
Obstawiam za 2011 1,5 zł. Wygląda, że firma wchodzi w etap wyników I-III kw. powyżej 1 mln, IV powyżej 5 mln. A jak będzie zobaczymy ;).
Proszę nie brać mojego obstawienia jako argumentu do inwestycji ponieważ jest to bardzo trudna spółka.
Pozdrawiam twardzieli
Masz racje że trudna Byłem na niej kiedyś przesiedziałem troche i z bólem wylazłem na zero Skusiły mnie wyniki i znowu durny ugrzązłem w mule Wasko dało mi pięknie zarobić może obudzi sie Talex
Gdyby 1 kw. 2011 mieli zysk dodatni,np.na poziomie 1 mln. ,to odpadnie w obliczeniach C/Z kiepski 1 kw. 2010 ( - 1.700)....i wtedy,Panie i Panowie,spółka pokaże bardzo interesujący wskaźnik C/Z. Będzie duża szansa na spory wzrost kursu. Radzę trochę Talexa kupić.
Witam,
ktoś wie po co firmie Talex oddział w Cieszynie? Nie pasuje mi to do dotychczasowej strategii rozwoju, czyli pokrycie obszeru Polski w dużych miastach. Eksport usług na południe usług czy 100 oddziałów do końca roku?
Pozdrawiam
Ekso
Konkretna umowa z Getin Bankiem mogłaby go ruszyć, no i oczy wiście zysk za pierwszy kwartał powyżej 1,5 mln.
Znając historię notowań i tak trzeba przyznać, że nie powinno się narzekać bo 10 zeta całkiem realne mogłoby być.