• znow to samo Autor: ~zxc [10.6.1.*]
    pytanie gdzie sie zatrzyma ...
    czy ...
    i
    kiedy ...
  • Re: znow to samo Autor: ~pryciarz18 [212.106.20.*]
    Zadzwoń do mośka, może ci powie, pisałem że w chwili obecnej spółka jest nieobliczalna, z jednej strony słaba koniunktura - tzn surowce, dolar. Z drugiej mocny akcjonariat i ciekawa przyszłość. Zobaczymy póki co kurewsko nudna spółka,
  • Re: znow to samo Autor: ~zxc [10.6.1.*]
    a zeby ich fura z o.......m
    rozjechala
  • Re: znow to samo Autor: ~ZXC [10.6.1.*]
    jakos zawsze sie od tych 14-tu odbijalo
    od roku czasu
  • Re: znow to samo Autor: ~pryciarz18 [87.206.149.*]
    2 razy odbiło, do trzech razy sztuka;) Dlatego ten poziom wydaje się istotny, nawet gdyby udało się go naruszyć to dla at jeszcze lepiej, Naruszyć i szybko doprowadzić do powrotu w górę na dużym obrocie, wtedy można zastanawiać się nad powrotem wzrostów, nic się jednak nie zmieni jeśli nie zobaczymy wiarygodnego popytu, nie takiego jak osttanio kiedy widać było że to wszytko umówione transakcje. Ktoś jednak zbierał z tych poziomów:)
    no to miejmy nadzieje
    ...
  • Re: znow to samo Autor: ~ZXC [10.6.1.*]
    DZIS ZAMKNIECIE NA 14 ?
  • Re: znow to samo Autor: ~pryciarz [87.206.149.*]
    kiedy wyniki będą?
  • Re: znow to samo Autor: ~jjj [83.220.97.*]
    w poniedziałek
    obstawiamy na ile dzis zamkniecie ??
    13,82 ??
  • Re: znow to samo Autor: ~pryciarz [212.106.31.*]
    Po co obstawiać, póki popyt nie pojawi się to sesję będa wyglądały tak jak wczoraj, nawet kreski zamazane wychodzą na wykresie dziennym bo ktoś wyciągną AŻ 2 akcje lekko do góry. Naprawdę nie ma na co patrzeć i albo zakopać albo jebnąć PKC niech se łapią ci którzy niżej poobstawiali:) Są jeszcze przecież inne spółki :):):)
    NO NIBY SA
    a jakie masz na oku ??
    ja wszytko co mam w portfelu to inwestycje długoterminowe, nie bawię się w częste przeskakiwanie z kwiatka na kwiatek, krótkoterminowo próbuje sił na futach z różnym skutkiem jak na razie. Ostatnio mogę cieszyć się ze wzrostu relpola ale i ta cena nie jest dla mnie satysfakcjonująca, ze spółek podobnych w sytuacji do plastka mam polną którą kisze już jakiś czas w portfelu i jakoś nie chce dać zarobić;) Ale dzisiaj bodajże są wyniki także zobaczymy... Ostatnio zastanawiałem się nad kupnem Mieszka ale spóźniłem się i odpuściłem...
    a kci ??
    Zwróciłem teraz uwagę na wykres tej spółki i powiem szczerze że wygląda ciekawie, szczególnie ostatnie 2 miesiące. Ogólnie rzecz ujmując spółka chyba w najlepszej kondycji nie jest bo pomimo hossy znajduje się blisko swoich minimów, średnie którymi operuję praktycznie cały czas opadają a teraz są chyba głównym oporem dla kursu a przebicie ich również nie gwarantuje zmiany trendu na wzrostowy bo jak widzę na kreskach już kilka razu takie próby były poczyniane. Wydaje mi się że przejście poziomu 1.78 może uwolnić większy popyt na spółce. Z jednej strony zalecałbym ostrożność z drugiej bez ryzyka nie ma kokosów a tutaj wydaje się że jeśli zaczęłoby się coś dziać to można byłoby sporo zarobić, pytanie tylko czy to jest ten moment:)
    nooo mnie sie wydaje ze mozna bedzie na niej spekulacyjnie zarobic ...
  • Re: znow to samo Autor: ~pankracy [95.160.243.*]
    ja jestem zniechęcony ...po roku kiszenia

tak to juz jest jak sie zaczyna interesy na ukrainie
  • Re: znow to samo Autor: ~zorba [79.167.122.*]
    Panowie ,popatrzcie na CITY INTER i poczytajcie sobie ,co wy na to?
  • Re: znow to samo Autor: ~asd [88.156.225.*]
    trzymaj sie stary ...
    prezio napewno wymyslil fantastyczny program inwestycyjny
    bedzie rakieta do przodu juz na dniach
  • Re: znow to samo Autor: ~asd [88.156.225.*]
    cos kiepska ta obrona 14 - tu zyla
    na moj gust schodzimy pod poklad ??
    jak myslicie ??
[x]
PLASTBOX 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?