• Kiedy raport za 3Q? Autor: ~bb [89.72.169.*]
    j.w
  • Re: Kiedy raport za 3Q? Autor: ~michaln [81.111.68.*]
    w piatek. podobno ma byc dobry. no ale nie wiem czy zadziala cos na kurs....
    trwa zbieranie
  • Re: Kiedy raport za 3Q? Autor: ~kuchcik77 [83.27.114.*]
    raport raportem, w CR przegłosowano "wsteczny" podatek w wysokosci 26procent...
    Zobaczymy jak to wplynie w przyszlym roku na spolke, wazne ze buduja i to nie tylko w CR...

Kladně se dnes k vládnímu plánu na omezení rozvoje solárních elektráren vyjádřil i prezident Václav Klaus. "Každý ví, že nesmyslnost podpory solární energetice je něco, co budeme všichni draze dlouhá léta či desetiletí platit," řekl Klaus při dnešní návštěvě ministerstva životního prostředí. Dodal, že podpora fotovoltaice je jedním z největších zel, která byla v posledních letech v Česku napáchána.
  • Re: Kiedy raport za 3Q? Autor: ~bb [89.72.169.*]
    A ja liczę, że teraz rząd czeski dostanie niezłe baty w międzynarodowych sądach. Odechce im się wtedy pilnować monopolu CEZ.
  • Re: Kiedy raport za 3Q? Autor: ~kuchcik77 [83.4.226.*]
    tylko ze kurcze nikle podstawy są..pzreciez de facto maja prawo nalozyc podatek...coz zobaczymy jaka przyszlosc konkurentow wstretnego monopolisty ktory chce za jakis czas przejac firmy PV ktore splajtuja z podatkiem i nizszymi doplatami...
    za niedlugo parlament bierze sie za inne biopaliwa (gaz?)
    jak tu kochac monopolistow...nie ma to jak podatek coby ceny obnizyc heh
  • Re: Kiedy raport za 3Q? Autor: ~bb [89.73.197.*]
    Wg mnie o tym podatku będzie głośno, bo małe firmy, które będą stały na skraju bankructwa będą walczyły do upadłego, aby załatwić rząd czeski za to oszustwo, którego dokonał. Jestem ciekaw co Unia Europejska powie na taki podatek, skoro maksymalny poziom VAT dopuszczalny na jej terenie to 25%, a w ustawie jest podatek 26%. Wystarczy, że Unia powie nie i finał tej ustawy będzie taki sam, jak w przypadku naszej ustawy hazardowej, czyli albo do poprawki albo do śmieci.
[x]
PHOENIX -6,67% 0,14 2014-01-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.