Oczywiście, że robiąc w taki sposób zepsulibyśmy temu komuś (mogą to być 2 osoby) cały jego plan. Tylko po co mu to psuć?. Niech sobie zbiera akcje w taki sposób - ja mu nie mam zamiaru przeszkadzać. Dzięki temu grubasowi chyba ff maleje a kurs i tak rośnie. hehehe
Najpierw to trzeba trafić w ostatnią sekundę. Dziś rano to moje zlecenie wskoczyło 2 s przed 9.00,ale i tak mnie w ostatniej chwili przeskoczył i nie pozwolił kupić,a zabrał sam swoje.Może u nich automat (program) składa zlecenia.Muszę zawsze ok 7s wcześniej wcisnąć enter ,bo taki internet. Ps. Akcjonariat tu jest twardy :::))) i musi duzo nahandlować się (sam z sobą),żeby coś wyrwać od innych . :::))))
rysuje kurs jak typowy polski fund, albo nieprofesjonalna spekula. kto tak akumuluje... !!! chyba, ze juz dobil do konca planowy skup. na pelny gwizdek to mocno za wczesnie. powinien jeszcze styknac 200MA.
ciekawe czy przebije 36zł tam jest techniczny opór ale fundamentalnie spółka może kosztować nawet kilka razy tyle więc jak przebije ten poziom to dokupię pkc