dopiero leszcze zawału dostaną, którzy oddali akcje za darmo, kiedy wartość księgowa bedzie 5 zl. a że będzie układ to pewne. cały czas była zagrywka izrae... z drobnymi, zażerta walka o akcje, których było sporo w rękach leszczy, a jest og`ólnie ich bardzo malutko, bo tylko ok. 8,5 mln
Ta pani jest naprawdę niepoważna jak sobie można robic takie jaja, w 100% ma w tym tylko swój prywatny interes, a najgorsze jest to iż jest całkowicie bezkarna. Znomy jej kosztem ukarają techmex
Tu nie chodzi o wielkość strat tylko o prawdomówność. Wszyscy wiemy co może byc w raporcie 170-190 mln ale to już było w cenie, ktoś sztucznie wywołał panikę, zgadzam się z przedmówczynią jest tylko 8,5 mln akcji i trzeba było chociaż cześć odebrać . Wielu tych co ma wtopić ich nie sprzedało widać po obrotach, ja sam trzymam i sprzedam je z dużym zyskiem w co wierzę kasa jest z zarobionych wczesniej operacji na TECHu.
Pozdrawiam wytrwałych do usłyszenia 15 listopada kiedy to mają zdjąć z giełdy spółkę
Podpisy osób reprezentujących spółkę .
Danuta Wieczorek - Syndyk Masy Upadłościowej .
Jest to osoba moim zdaniem odpowiedzialna za publikacje raportów .
Karę jaką otrzymał Techmex to kara za niekompetencje pracownika Sądu .
W zasadzie Rada Nadzorcza spółki winna rozważyć wniesienia skargi do Sądu
na Panią Syndyk o naprawienie szkód wynikłych w związku z zaniechaniem swoich
podstawowych obowiązków oraz o odwołanie tej Pani z funkcji Syndyka spółki Techmex .
ło jejku a moze ktosik zaciukał panio syndyk przed łogłoszeniem raportów, za te wsyckie ku......twa, które ćwiekami do trumny texowej sie stoły? :) Poprawta mnie jeśli sa myle.
syndyk nie wywiazuje sie z obowiazkow, a knf zamiast wziasc pod lupe syndyka straszy spolke usunieciem z gieldy, ot polskie prawo, oczywiscie p. prezes tez nie jest bez winy, ale jak tu inwestowac skoro to jest eldorado dla oszustow i kretaczy, gdzie uczciwosc????? transparentnosc w dzialaniach wladz spolki, gieldy sadow??? dozylismy czasow nie ma co??? jak widac prezes miala czas wyposcic jakies slowko do akcjonariuszy poki co nie wydusila z siebie chocby slowa. zle to nam wrozy, zastanawiam sie czy nie wychodzic poki jest zarobek z dnia na dzien coraz mniejszy niestety
To wszystko co się ostatnio dzieje na spółce jest ukartowane i bezczelnie wykorzystywane przez jakichś spekulantów, normalnie kurs to dzisiaj nie wiele by drgnął dopóki nie zaczęli wystawiać coraz niżej batonów. Ciekaw jestem co mają jeszcze w zanadrzu, żeby uwalić drobnicę.
Moim zdaniem w spółce winno być już CBA oraz CBŚ bo w tej sprawi chodzi o doprowadzenie do upadłości spółki Techmex aby przejąć Satelitarne Centrum
Operacji Regionalnej SA ./ np . Mapy Wojskowe / . można więc przyjąć że osoby
działające do upadku spółki Techmex działają moim zdaniem na szkodę Państwa Polskiego.
Jeśli prezes nic nie działa i nie sakarży syndyczki o działanie na szkode spółki to kto ma to zrobić my sami akcjonariusze? Widocznie obie panie obgryzą coś z tortu Techmex, a nam się wydaje że miedzy nimi jest ostra potyczka i to wszystko co ma teraz miejsce to gra pozorów. Prawdop. obie już wiedzą o układzie. sam już nie wiem co o tym myśleć. Jak inaczej wytłumaczyć milczenie p. prezes?