• Chcą żebyśmy stracili sentment Autor: ~labik [195.116.199.*]
    Nie dadzą rady :)
  • Re: Chcą żebyśmy stracili sentment Autor: ~bidulek [86.40.124.*]
    nic dodac nic ujac :) ja mam czas a poza tym kazdy ma chyba swoj mozdzek zeby wiedziec co zrobic . ahoj akcionariusze !!!
  • Re: Chcą żebyśmy stracili sentment Autor: ~spokojny [94.254.241.*]
    chyba nie myślicie że rekomendacja 2zł była po to by zrobić wam dobrze... będzie pewnie emisja pod ew. przejęcia - ktoś musiał odebrać papier
  • Re: Chcą żebyśmy stracili sentment Autor: ~labik [195.116.199.*]
    gdyby nie było sceptyków, od kogo zakupił bym akcje
  • Re: Chcą żebyśmy stracili sentment Autor: ~Lech1986 [85.222.72.*]
    Nie no ja już chyba tracę... Co to się może odmienić? Info o przejęciu - spadek, rewelacyjne wyniki - spadek i jak widać po trzech dniach zerowe zainteresowanie. Jak to wszystko nie jest bodźcem do wzrostów to co ma nim być?
  • Re: Chcą żebyśmy stracili sentment Autor: ~stefek [95.171.120.*]
    A pisałem jak było na górce żeby sprzedawać, to jak zwykle każdy zachowywał się jak nawiedzony sekciarz i mnie wyśmiewał.

Teraz kurs jest blisko dna chociaż nie na samym dnie. Obstawiam jeszcze 10-15 gro zjazdu. Podryfujecie tak do okolic wiosny 2011. Później możliwe kolejne chwilowe spekulacyjne wybicie i po ubraniu leszczyny znów zjazd.

czy to się wam podoba czy nie Budopol to spółka gdzie siedzi głównie spekóła. Brak tu stabilnych akcjonariuszy którzy byli by w posiadaniu większości akcji. Przy takim FF to jeszcze długo cuda się tu będą dziać. Generalnie nie raz mówiłem że lepiej i bezpieczniej można zarobić na KGHM. Tam od dna około 20zł mamy już ponad 130zł. Budopol dno w okolicy 80gr obecnie 1.55.

No ale słuchajcie dalej swojego guru labika :-D
  • Re: Chcą żebyśmy stracili sentment Autor: ~labik [195.116.199.*]
    stefan co ty chcesz ode mnie, jaki guru, każdy gra jak chce. Na Budopolu gra się poprostu bezpiecznie. Zachowanie kursu jest przewidywalne i dość proste do określenia w krótkim terminie, a w długim jest mozolnie, ale wzrostowo, Grałem po 1 zł, grałem po 1,20-1,40, gram i teraz po 1,80-1,50. A na stwierdzenie spekuła na Budopolu - to śmiać mi się chce. Pamiętam, że był czas kiedy mnie wkurzyłeś na forum i zaraz za kilka dni poszlo +23%, życzę sobie i wszystkim grającym na Budopolu właśnie takich wzrostów po przeczytaniu Twoich wątków.
  • Re: Chcą żebyśmy stracili sentment Autor: susel1111 [87.205.84.*]
    ktoś chce utrzymać powolny ale stały wzrost max dziennie po ok 1% lub na zero. zapowiada się ciekawie w dłuższym okresie czasu.
[x]
BUDOPOL -16,67% 0,06 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.