"Parkiet" informuje, że NTT System przymierza się do budowy bloku mieszkalnego o łącznej powierzchni 3,2 tys. mkw. Lokalizacja to warszawska Praga.
Część zajmą też biura, sklepy oraz parking dla samochodów. Nieruchomość, zabudowana obecnie obiektami przemysłowymi (są w trakcie wyburzania), jeszcze do niedawna była główną siedzibą technologicznej spółki.
Do zwalacza ku... zwalaj albo spier... bo mnie takie cos wkur.... 3 lata na ryj leci a temu jeszcze malo zachlanny ..... zebys zwalil a potem ktos musialby przyjsc i cie zebrac i wypie... w gore a ty siedz potem na peronie pragliwy upierdliwcu....
to info tez napisane lapidarnie ze ja pier.... zadnych szczegolow kiedy za ile ile zarobimy albo ile mozemy wdu... na tym ja pier.... idz pan w ch... z takim podejsciem i inwestowaniem
Przecież masz napisane że wiosną ruszy budowa. 6tys za m^2 łącznie ~20mln. Budowa potrwa rok jak nie więcej. Zawsze to jakieś zabezpieczenie majątkowe jest. Wolałbym żeby to były infa z jakimiś przetargami ale lepszy rydz niż nic ;P
kochany ninja starzejemy sie nic nie trwa wiecznie... niech cos sie dziejeu jestem tak wkur...ze nawet nie wiem gdzie to pisalo ze na wiosne? jakies jeb... chuj... wydmuszkowe rosnie a tu gdzie jest jakas szansa wielki ch.... i jeszcze zwalaja
Od ponad pół roku zbieram i się kiszę licząc na jakis fenomen.Czuje że cała hossa mnie minie na giełdze. Chyba zaczne kupować coś innego a pieniądze na NTT niech sobie wegetują ;P
kur... ninja Ty tego nie udzwigniesz jak tyle zbierasz:) moze dlatego chlopaki z domu maklerskiego Cie zdradzily i nie bedzie roslo bo nie chca dac Ci zarobic moze lepiej poswiec sie i sprzedaj to zaczniemy rosnac ;p? ale jakby wybilo zanim sprzedasz to ja moge Ci pomoc dzwigac te wory..? :)