Ponieważ miesiąc się kończy, podliczyłam wszystkie umowy i wyszła mi kwota
40. 369.000 zł.
Nie jest źle, ale spojrzałam na Magellana i my wciaż nie podpisujemy umów na tak duże sumy jak oni. Gdyby nam się to udało w kolejnych miesiącach to byłoby rewelacyjnie.
Zdecydowanie brakuje mi w ostatnich miesiącach informacji ze strony społki, już pomijam tę strategię, ale jednak warto byłoby o czymś tych inwestorów informować, chociażby o zwiększeniu liczby zatrudnionych pracowników. Poszukiwali przecież pracowników w czerwcu i co? Zatrudnili kogoś? (czy Ci nowi pozostają z firmą w stosunku pracy czy mają z nimi umowy agencyjne? - dalej widzę 23 osoby zatrudnione, czyli mające etaty). Może przydałby nam się nowy oddział, np. w Warszawie?
Strategia niby niewiele zmieni w cenie akcji - jak piszecie - ale dałaby jakieś wyobrażenie o planach rozwojowych spółki.
Ta cena już powoli zaczyna mnie wnerwiać... Jak myślicie, czy będziemy sie tak kisić do kolejnych wyników, czy ruszymy wcześniej?
Co to za pytania krecia zadajesz. MWTrade jest ciągle dużo mniejszą firmą niż magellan, ale właśnie o to chodzi, że wzrost jest nie na gigantach tylko na tych małych, które gigantami dobiero będą. Jak MWTrade zacznie podpisywać umowy na takie kwoty jak magellan to cena akcji będzie już trzycyfrowa. No ale oczywiście ja to nic nie wiem, nie rozumiem, nie znam się...
Witam.
Kisić to my się dopiero zaczynamy bo do tej pory to były zjazdy i okazje do uśrednienia.
Trzeba na pewien czas "zakopać" akcje jeżeli jesteś na długo chyba że jakieś mega info odpali na nowo nasz znajomy długoterminowy trend :):)
Też bym wolał już północny kierunek ale cóż...............
Pozdrawiam
Co cie nudzi???Wplac sobie na lokate 3 % rocznie moze nie bedzie cie nudzic.Solidnie odrobiasz prace domowe ,ciekaw jestem po ile bralas.Ci ktorzy zamiast myslec zaczynaja sie nudzic na wojnie giną,dobra rada.Zastanowilbym sie nad odplynieciem ztej łajby.
smiec to nie jest na pewno,niezla firma z ciekawymi pespektywami ale niezle firmy bywaja drogie az akcjami sromotnie przewartosciowanymi dostaje sie sromotny łomot bywa ze nawet w hossie
i nikt cie do kupowania nie zmusza. Wypłakujesz się w każdym temacie, że za drogo, że przewartościowane, o co ci gościu chodzi ? Idź kup mleko do sklepu. Jak będzie po 20+ i większość będzie wysiadać to będziesz łykał i krzyczał, że tanio kupiłeś