• A więc z umorzonka nici Autor: ~czapajewo [83.2.238.*]
    Witam
    Wiemy już na czym stoimy -akcje na bank nie zostana umorzone. Wiadomo będą mieć dobra karte przetargową jak kursik będzie trzymał fason- bo jeśli nie bedzie trzymać fasonu to nie dostaną dobrej ceny za potencjalne akwizycje. Ostanie Procad expo pokazuje że Procad bierze na widelec takie miasta jak Szczecin, Bialystok -tam gdzie nie mają swoich oddziałów i kto wie może chce ustrzelić jeszcze tam jakąś akwizycje.Teraz czy skupią te 50 tysięcy więcej czy mniej to tak naprawde na 1,4 mln supionych akcji nie robi to żadnej róznicy a mysle że mają interes żeby kurs jedak chodził wyżej.
  • Re: A więc z umorzonka nici Autor: ~cadmenn [81.219.136.*]
    jasne, gdy akcje wyzej to i mniej muszą ich wydac na zakupy, kupia więcej za mniejsza ich ilość, no to ciagnijmy w gore
  • Re: A więc z umorzonka nici Autor: ~Kruty [94.158.227.*]
    Wychodzi na to, że czy umorzą, czy nie to zawsze dobra wiadomość. Oj panowie, panowie - optymiści.
    Śmieję się trochę, chociaż siedzę ze sporym pakietem akcji i jestem umoczony. Siłą rzeczy musi to być moja długoterminowa inwestycja. Do końca skupu nie widzę szans na zdecydowane wzrosty. Procadowi zależy, żeby akcje były tanie. W nowym roku zgodze się z przedmówcami, że kurs powinien iść w górę.
  • Re: A więc z umorzonka nici Autor: ~czapajewo [83.2.238.*]
    Nie wiem co im takiego da skupienie o 25- 50 tysięcy walorka więcej - a taka róznica właśnie jest jak wczesniej wykazałem czy skupią ze srednia 3,5 PLN -2,8 PLN czy nawet 2,2 PLN-po prostu zbierają. Osobiście uważam że skok niżej moze zostawić ślad na ewentualnej wycenie akcji - owszem za drogo teraz brać może też i głupota ale cel uświęca środki- czasem lepiej poświecić nawet kilkaset tysiączków co by miliony zyskac. Takowe jest moje zdanie ale co zobicie z akcjami -to je wasza sprawa-nie wiem co skłoniło kazdego z was do zakupu "taniego" walorka a "sprzedaży" drogiego walorka-no ale na procaku czasem jednak jest trudno o zarobek a czasem łatwizna - mówie to z perspektywy lat spędzonych i raczej wiem co czują zwycięscy i przegrani. Aczkolwiek nie zachęcam do przegrywania.
  • Re: A więc z umorzonka nici p Autor: ~Kruty [212.180.191.*]
    Prześledziłem komunikaty o skupie i wyszło mi, że skupiono jak dotąd 145120 akcji, średnia cena zakupu to 2,89 PLN, wydano na ten cel 418995 PLN.
    A więc do końca skupu jeszcze daleka droga. Pytanie tylko czy tak jak mówisz z ruchem w górę, czy na niskich poziomach. Zastanawiam się nad dokupieniem małego pakietu, ale trochę zrażony jestem do tej spółki, chociaż wcześniej łatwo się na niej zarabiało. Niestety inwestowałem wtedy mało
  • A MOZE JEDAK UMORZĄ? Autor: ~cadmenn [77.253.2.*]
    uchwalenie przesuniecia terminu umorzenia nie jest pewne, bardziej ze umorzą czyli odparuja milion akcji, a wtedy, co wtedy?

[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.