Tanio to już było po 0,06 ale nie teraz. Niech tylko miną terminy lock-upów to w ciągu kilku miesięcy znowu będzie czas zakupów. Cierpliwi zostaną wynagrodzeni, bo popytu jak nie było tak nie ma...
Dnia 2010-10-25 o godz. 19:29 ~antynaganiacz napisał(a):
> Tanio to już było po 0,06 ale nie teraz. Niech tylko miną
> terminy lock-upów to w ciągu kilku miesięcy znowu będzie
> czas zakupów. Cierpliwi zostaną wynagrodzeni, bo popytu jak
> nie było tak nie ma...
Ale wcześniej będzie podbitka pod wywalenie i to nie mała.
Będzie to okres przed premierowy, więc czy będzie aż takie sypanie ! ?
Raczej na waciki
Dawno temu wyleczyłem się z czytania forum Bankiera( jeśli jesteście ciekawi dlaczego pczytajcie Wasze posty), ale myślę sobie: mam chwile zaglàdnę. Kiedy ja kupowałem akcje ViV za 9000 po 6gr to to był obrót z całego dnia. Obecnie obroty to kilkadziesiàt, kilkaset tyś. Na sesję. W czym Wy widzicie problem? Można kupić tanio po 12 gr. I poczekać do 1 zł można kupić po 11gr i sprzedać po 12gr i znowu kupić po 11 gr i sprzedać po 12 gr. Albo nie kupić wcale i zainteresować się KGHM'em. Po co ( wybaczcie kolokwializm) to bezsenasowne pierdolenie?
Jeden z nielicznych normalnych głosów w tej stercie śmieciowego pitolenia.
Mitoman mitomana pogania. Jeden chwali się, że z kredytu 10 tys. zrobił firmę o wartości 2,5 mln, drugi sprzedał 4 miliony po 12 gr i teraz odkupi 7 milionów po 7 gr, jeszcze inny jest wybitnym specjalistą od 3D i coś pieprzy.
Ja tylko powiem tak. Jeśli to jest dystrybucja, to...
Dnia 2010-10-27 o godz. 12:44 ~viv napisał(a):
> Jeden z nielicznych normalnych głosów w tej stercie
> śmieciowego pitolenia.
Mitoman mitomana pogania. Jeden
> chwali się, że z kredytu 10 tys. zrobił firmę o wartości
> 2,5 mln, drugi sprzedał 4 miliony po 12 gr i teraz odkupi 7
> milionów po 7 gr, jeszcze inny jest wybitnym specjalistą od
> 3D i coś pieprzy.
Ja tylko powiem tak. Jeśli to jest
> dystrybucja, to...
EP-Kolejny który nic nie wnosi do dyskusji ! Nerwy Ci puszczają VIV.
Zalecam sprzedaż, zdrowie jest ważniejsze .
Zazdrość nie zdrowa !
Taki jesteś zaślepiony tym, że wszyscy cię dookoła atakują, że nawet nie rozumiesz, co czytasz. Mam swoje zdanie na temat tego papiera, uważam, że to jest w fazie konsolidacji przed wybiciem i jest ciągle podbierany. A jeśli chodzi o informację nt. reżysera, to nie sądzę, żeby Kunik ją podał do końca tego miesiąca.
A że jesteś mitomanem, to nie mam wątpliwości, pewnie jak większość tych, co to czytają i mają trochę więcej niż 20 lat :)
VIV - już byłem płatnym agentem Kunika, już byłem Kunikiem, już byłem... , teraz Ciufikiem,
A jestem ENDRIU PRAWDZIWY zawsze ten sam !!! Mam 2 IP . Firma, dom st. . Czasem 3 -cie laptop.
To was chyba wkręca -))))))
Tylko dlaczego ty masz z tym problem ? Sprzedałeś papier -))))
Bardzo dobrze( lub dobrze) rozumiem podteksty , teksty .
Powiem Ci że ktoś jak stoi po drugiej stronie nie musi być wrogiem np. Ciufik.
A w ostatnim raporcie była wzmianka na ten temat. Tak samo Ty wiesz czy będzie jak i ja
cyt.
W październiku, przewidziane jest podpisanie umów na reżyserię filmu BUG MULDOON (MayDay) będących wynikiem trwających (we wrześniu ) negocjacji.
Poza wyżej wymienionymi, nie wystąpiły inne zdarzenia i tendencje w otoczeniu rynkowym Emitenta, które w ocenie Emitenta mogłyby mieć wpływ na kondycję finansową oraz wyniki finansowe Spółki.
Podstawa prawna: Punkt 16 Załącznika Nr 1 do Uchwały Nr 293/2010 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 31 marca 2010 r. "Dobre Praktyki Spółek notowanych na NewConnect"