• Duze ryzyko.. Autor: ~miszczuniowa [89.77.160.*]
    Przypierdolą im wstecznie podatek to klękną.
  • Re: Duze ryzyko.. Autor: ~tropiciel_troli [89.100.135.*]
    Podatek jest od zyskow z elektrowni.
    Photon prognoze za rok 2010 robi bez przychodow z wlasnych elektrowni (nie liczac 2mln z Mostkovic).

Reszte wykumaj sam mozgu...

i klekaj do miecza Dzordza, bo tylko do tego sie nadajesz.
  • Re: Duze ryzyko.. Autor: ~fds [87.206.252.*]
    lex retro non agit

wiem że tą sentencja prawa rzymskiego posługuje się co drugi domorosły prawnik w naszym kraju, ale w przypadku komentowania takich bredni pasuje jak ulał
  • Re: Duze ryzyko.. Autor: ~asger [89.238.30.*]
    BARDZO duze RYZYKO to jest nie zainwestowac w Photona przy obecnej prognozie zysku! P/E 3,3 przy tej cenie.
  • Re: Duze ryzyko.. Autor: ~ROCCO [83.25.227.*]
    dokladnie ale ludzie sie lubia pakowac jak juz jest w ostrym trendzie wzrostowym i widza dwa dni po +20%....hihih
  • Re: Duze ryzyko.. Autor: ~asger [89.238.30.*]
    Zarzad przeciez potwierdzil teraz prognoze zysku na 2010r ,a nie sadze aby podawali jakies zawyzone kwoty. Osobiscie ciekawi mnie prognoza na 2011r. pozdrawiam wytrwalych i myslacych.
  • Re: Duze ryzyko.. Autor: ~max [46.113.0.*]
    Przedstawiacie wskaźnik p/e dla tci, a wiadomo że wskaźnik netto dla którego P/E jest adekwatne będzie niższy pytanie jak dużo, po pół roku relacja netto do tci nie jest za wesoła, zobaczymy jak bedzie po 3 kwartale., no i jak z zimą
    jaki będzie to miało wpływ na listopad i grudzień.
    pamiętacie jak wyglądał I kw.tego roku
  • Re: Duze ryzyko.. Autor: ~zurg [77.254.188.*]
    a ja zadam Ci pytanie: co to jest tci i dlaczego photon podaje jako pierwsze tci a nie zysk netto?
  • Re: Duze ryzyko.. Autor: ~trend [194.9.67.*]
    Dnia 2010-10-30 o godz. 12:49 ~zurg napisał(a):
    > a ja zadam Ci pytanie: co to jest tci i dlaczego photon
    > podaje jako pierwsze tci a nie zysk netto?
    to wywyższanie TCI ponad zysk netto to zwykła manipulacja. Jakoś spółki z branży z EUROPY Zach. nie mają z tym problemu. WSkaźnik P/E powinien być liczony w oparciu o zysk netto.
[x]
PHOENIX -6,67% 0,14 2014-01-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.