• geoinvent Autor: ~czewa [79.190.182.*]
    geoinvent to jest przyszłośc gis ta sama branz co tehmex tylko bardzie innowacyjna ,i moze byc duzo ciekawiej na tej spólce .
  • Re: geoinvent Autor: ~aron [77.253.130.*]
    Bez jaj ta spółka to 10% texa i tyle w temacie.
  • Re: geoinvent Autor: ~czewa [79.190.182.*]
    tylko nie ma zadłuzenia i ma zyski.
    Czym tak na prawdę dysponuje ta firma? Czy może nie przedrukowywje zdjęcia z google?
    www.geoinvent lektura.
    Geoinwest to pryszcz na dupie techmexa. Gdyby Prezes był zdrowy to nie doszłoby do dakiej sytuacji.Z zasady jestem pesymistą ale czasami wkurzają mnie wpisy Spółdzielni lub innych co nie mają pojęcia o specyfice biznesu,
  • Re: geoinvent Autor: ~yhm [10.5.47.*]
    "Gdyby Prezes był zdrowy to nie doszłoby do dakiej sytuacji."
    Chodzi o J.Studenckiego?
    a kto narobił dlugów ,geoinvent jest przyszłosciowy dopiero się rozwijają i podpisuja kontrakty ,techmex dobry byłby gdyby nie długi.
    Prezesem Techmexa był jeden człowiek. Był wizjonerem naszych czasów. Większość akcjonariuszy walczy o drobny zarobek. Mimo wszystko myślę iż chciał zrobić coś dobrego. Gdyby chciał ratować swoją firmę ZA WSZELKĄ CENĘ dodrukowałby 800000000 akcji i nie byłoby dziś problemu
  • Re: geoinvent Autor: ~yhm [10.5.47.*]
    Pytam czy chodzi o prezesa Techmexu - wiem,że był jeden.Nie miał szans ratować tej firmy,bo to była kura znosząca złote jaja,a takich kąsków prawdziwe grubasy nie puszczają koło nosa.Został brutalnie wydymany przez grubasów u steru władzy i choroba nic tu nie zmienia.Nie dowiemy się jedynie po co wyprowadził kasę na Cypr,może miał jakiś plan,
    może w celu zabezpieczenia rodziny. To nie prezes zadłużył firmę,po prostu nikt w starciu
    z władzą nie ma najmniejszych szans.
    Pozdro...
    To prawda ale gdyby chciał rozwodnić kapitał to nikt by Go nie powstrzymał. Być może w tym jest przyczyna obecnej sytuacji.
[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.