• Oponeo & Marketeo Autor: ~lulek [87.206.17.*]
    Beda jednym z filarow polskiego e-commerce.. to jest pewne. Za kilka lat Oponeo bedzie miazdzc rynek internetowy w europie do tego, pod swoimi skrzydełkami beda mieli szeroką gamę esklepów z różnym asorytmentem.. marketeo przeciera szlaki juz w innych branzach niz opony... Oponeo tylko później zaora te pola i będzie zboże sie sypałoooo oj bedzie..

http://www.tvncnbc.pl/marketeo-na-celowniku-oponeo,7729003,21,klip.html#
  • Re: Oponeo & Marketeo Autor: ~Nana [87.96.51.*]
    Marketeo to i tak spółka założycieli Oponeo, heh.
  • Re: Oponeo & Marketeo Autor: ~Rafał [89.231.116.*]
    Marketeo wskaźniki aż 3 razy tańsze od Oponeo,więc potencjał wzrostu jednak większy.Ja mam obie spółki,ale to,co skróciłem w zeszłym tyg.na Oponeo po 13,40,to od razu przerzuciłem na Marketeo po 1,95.Dziś Marketeo jest po 2,28 ,a żeby wskaźniki miał takie jak Oponeo,to musiałoby już teraz kosztować 6,50-7 zł,więc potencjał wzrostu akcji ogromny...!
  • Re: Oponeo & Marketeo Autor: ~kukula [87.206.17.*]
    kazdy wie, ze marketeo to wlasnosc jednego z zalozycieli oponeo i wiemy, ze prezesi oponeo maja w niej swoje udzialy.. nie o to chodzi.

chodzi o to, ze jak pisane wyzej.. maja miec 1 mln zl zysku a spolka jest malutka.. pytanie czy mozna spodziewac sie w przeciagu np 2 latch 7zl za akcje ? w koncu wezma jak pod skrzydla oponeo bedzie w duzej grupie korzystac z calego doswiadczenia jakie ma oponeo i z innych aspektów, ktore daje przynalzenosc do grupy.

wiec jak 7zl realne?

1mln-to ma mieć ich spółka zależna Narzedzia.pl .Oprócz tego ma być zysk z Marketeo(ok.150-200tys.) oraz zysk z posiadania akcji Opone(ok.300tys.),więc łącznie Marketeo.com ma zarobić w tym roku ok.1,45-1,5 mln na czysto,czyli 20gr.na akcję.W przyszłym roku zysk ma wynieść o 100-200% więcej,więc te 7 zł,powinno być dużo wcześniej ,niż za 2 lata,może nawet za kilka miesięcy,spółka jest w jeszcze mocniejszym trendzie wzrostowym,niż samo Oponeo,ale w końcu fundamentalnie jest też sporo tańsze...
  • Re: Oponeo & Marketeo Autor: ~fuki [87.206.17.*]
    Czyli tak jak mialo to miejsce z OPONEO gdy byla cena 5zł to mega promocja to tak samo uwazacie, ze obcena cena za marketeo to rowniez promocja :) ?

Warto sie tym zainteresowac bo marketeo dzieki narzedziom przyniesie duze zyski a powinno byc jeszcze lepiej gdy powstanie grupa oponeo a w niej narzedzia i beda razem calosciowo wspolpacowaly (opo i mark)

kupowac :) ?
    Wydaje mi się,że trzeba mieć obie spółki,ale potencjał wzrostu akcji jest znacznie wyższy na marketeo,skoro jest aż 3 krotnie tańsze wskaźnikowo,a prognozy wzrostu zysku na 2 lata- członek Zarządu zapowiedział nawet 10mln netto,czyli ponad 9-krotnie...
[x]
OPONEO.PL 5,76% 95,40 2026-05-28 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.