Nie mogę już patrzeć na to co się wyprawia z tym kursem, dlatego napisałam do spółki. Zadałam im pytanie o przyczynę opóźnień w przedstawieniu nowej strategii po wejściu Getin Holding, powołując się na wywiad z 30 lipca br., gdzie Prezes wyraźnie mówi, iż z przyjemnością nam ją przedstawi do 15 września. Zapytałam o określenie spodziewanego terminu zaprezentowania nowych produktów.
Nie ma sensu nikomu tu ubliżać, ani nikogo nasyłać na spółkę, co niektórzy sugerują, miejmy nadzieję, że odpowiedzą coś sensownego.
Możecie sie zgodzić albo nie, ale bez tej strategii i bez pojawienia się Prezesa w tej kwestii spółka staje się mniej wiarygodna, gdyż wyraźnie mówi on, że strategia będzie przedstawiona.
dali ciała z tą strategią, bo powinni ją ogłosić i zrobić szum medialny przedstawiając ją razem z podpisaniem umowy generalnej z Getinem o te 300 mln, jakby umiejętnie to rozegrali to byłaby pompka do 20-stu paru złotych. nie mam co prawda już akcji, bo sprzedałem wszystko w przedziale 18,50-19, niedługo przed pierwszym tąpnięciem. sygnałem było nie przebicie 20-stu zł. obserwuję nadal papier, ale myślę że to się już wypaliło, być może czasowo, bo prędzej czy później będzie ciekawie, być może jak już w końcu bedzie ta strategia i jak ogłoszą raport za III kw. pozdrawiam
A Magellan rośnie.
WTrade, kktóre miało być liderem spadło w krótkim czasie o 40%.
Brak jakijejkolwiek informacji ze strony Spólki.
Lekceważą drobny akcjonariat.
Właśnie dlatego powołałam sie na tę wypowiedź Prezesa żeby byli świadomi, że pamiętamy co mówił, a powiedział, że "z przyjemnościa przedstawi strategię". Dam Wam znać jeżeli tylko mi odpiszą, ale z chęcią bym sobie z nimi porozmawiała i jezeli sie nie odezwą, to myślę, że ustnie byłoby nawet lepiej, bo bym się ich dokładniej wypytała co i jak. Zależy czy są kontaktowi czy nie.
Aż żal to czytać . A Lesiu ( zresztą po raz kolejny należy mu pogratulować) wybuduje za pieniądze leszczyków kilka dodatkowych pięter na Sky Tower :).
Należy tylko zauważyć że zbliżamy się do silnego wsparcia albo zmiana średnio terminowo trendu a jak się przebije to poleci ostro w dół.... (ok 13 zł )
i co myślicie że ogłoszenie strategii podniesie kurs??
a apro po uwalania kursu przez kogoś pod info - przecież to mija się z celem, bo co mi daje wzrost o 10 czy 20 % skoro wcześniej w 2-3 dni taki dołek zrobimy, rachunek wyjdzie na zero. a nie bardzo chce mi się wierzyć że siedzi prezio i gra na DT aby zarobić
jak znam zycie to założy spółkę córkę do tamtych kombinacji ubezpieczeniowych. A po 2 zeby w to wejsc to trzeba miec w PO układy byle leszcz z kasa tego niedostanie a dlaczego to oczywiste :)
Posmaruje się łapy odpowiednim peowcom to dopuszczą, nie ma problemu.
Zresztą pewnie jak jak z ustawą hazardową - tutaj też niewątpliwie piszą ją 'żywo zainteresowani' ;)