• STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI! Autor: ~t.ziuber [109.243.35.*]
    Widać że dobry zarząd już Panią syndyk ustawił! Bo ładnie prostuje raporty,itd
    Wyemitują akcje,inwestor kupi od banków wierzytelności.A jest ich nawet trzech!
    Na Monnari było podobnie,przez co można było zarobić swoje...
    Najpierw odrzucenie układu.A potem jednak układ.I uważam że tu będzie podobnie!!
    Co do wypisków że SII sprzedaje akcje,to radze czytać z uwagą!
    Mają jeszcze niecałe 400k,a obecne info uważam że było pod ''tańsze odkupienie''
    Takie jest moje osobiste zdanie.Niech każdy robi jak uważa
    P.S-Ktoś mnie rozbawił pisząc że dokupi jak już sąd wyda werdykt o układzie;-)...
    Tylko że w takim wypadku widły będą pewnie już dużo wcześniej aniżeli oficjalne info.A przez całą sesję się papier nie otworzy...Radzę przemyśleć. Ale gwarancji to nikt Wam na nic nie da!!

[19-10-2010 13:28] TECHMEX SA korekta do rb nr 30/2010
    --------------------------------------------------------------------------------
    19.10. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 30/2010
    Syndyk Masy Upadłości Techmex SA w upadłości likwidacyjnej przesyła korektę raportu bieżącego nr 30/2010 z dnia 11.10.2010.
    W raporcie bieżącym nr 30/2010 zabrakło słowa "układowej" w zdaniu: "Uruchomienie ww. środków uwarunkowane jest wydaniem przez sąd upadłościowy postanowienia o ogłoszeniu upadłości Techmex S.A., jak również podjęciem pozytywnych decyzji przez wierzycieli bankowych i głównych wierzycieli komercyjnych co do odsprzedania inwestorowi posiadanych przez nich wierzytelności o wartości nominalnej nie mniejszej niż 110.000.000,00zł na warunkach uzgodnionych z inwestorem oraz pozytywnej decyzji Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy o emisji z wyłączeniem prawa poboru."
    Po skorygowaniu zdanie brzmi:
    "Uruchomienie ww. środków uwarunkowane jest wydaniem przez sąd upadłościowy postanowienia o ogłoszeniu upadłości układowej Techmex S.A., jak również podjęciem pozytywnych decyzji przez wierzycieli bankowych i głównych wierzycieli komercyjnych co do odsprzedania inwestorowi posiadanych przez nich wierzytelności o wartości nominalnej nie mniejszej niż 110.000.000,00zł na warunkach uzgodnionych z inwestorem oraz pozytywnej decyzji Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy o emisji z wyłączeniem prawa poboru."
    Błąd był spowodowany oczywistą omyłką pisarską. W pozostałym zakresie treść raportu bieżącego nr 30/2010 pozostaje bez zmian.
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI! Autor: ~hihi [77.254.168.*]
    tom nie wiele stawiasz. obawiam się zę towja reputacja jest tak samo nadmuchana jak kurs techmexu. po odrzuceniu układu jedno i drugie sięgnie dna - czyli realnej wartości.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.243.35.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI! Autor: ~hihi [77.254.168.*]
    merytoryki poszukujesz? stawiasz reputację za układ i uważasz że to jest merytoryczny wpis?
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z IGROUP !!! Autor: ~t.ziuber [178.56.86.*]
    Chciałem rzecz jasna napisac - powtórka z Igroup. SSI sprzedało 100 k akcji. To znak, że trzeba się zbierac!
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z IGROUP !!! Autor: ~hihi [77.254.168.*]
    czy ty masz w portfelu techmexa czy tylko tak piszesz dla jaj. a jak masz techmex to ile on u ciebie waży w portfelu?
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z IGROUP !!! Autor: ~inka [95.40.178.*]
    Dnia 2010-10-19 o godz. 14:33 ~t.ziuber napisał(a):
    > Chciałem rzecz jasna napisac - powtórka z Igroup. SSI
    > sprzedało 100 k akcji. To znak, że trzeba się zbierac!

Weź pisz za siebie, a nie podszywaj się pod t.ziuber!
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z IGROUP !!! Autor: ~płatny agent [95.41.99.*]
    inka ty jeszcze tu?
    Przynajmniej na własnej skórze doświadczysz likwidacji.
    Ziuber na kiego potrzebna komuś twoja reputacja?
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z IGROUP !!! Autor: ~mazi [91.94.3.*]
    T.Ziuber- wikłasz i namawiasz na inwestowanie w spółkę naiwnych i nie znających dobrze jej sytuacji inwestorów, a potem piszesz im by ich podtrzymać na duchu 'STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ'.
    Skoro tak piszesz, proszę przytocz jaka jest Twoja reputacja, jaką masz wiedzę i osiągnięcia w inwestowaniu.
    Niech mają szansę choć ocenić czy masz coś do stracenia...
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z IGROUP !!! Autor: ~Arti_C [95.41.99.*]
    dokładnie lepiej bym tego nie napisał, może robi to nieświadomie, ale tak właśnie jest. Za niedługo nie będzie ani techmexu ani t.zibera razem z jego nic nie wartą reputacją.
    Pozdrawiam rozsądnych inwestorów
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI! Autor: ~t.ziuber [46.112.255.*]
    Po tych ciągłych wahaniach kursu to wszystko zaczyna mi się nie podobać!!! .Zbyt dużo spekulacji się narobiło! A LICZYŁEM NA FAIR INFORMACJE ZE SPÓŁKI!
    Pani prezes mówiła w zeszłym tygodniu w Tv ,że info z sądu będzie lada dzień... I tym się troszkę podpaliłem!Minął ponad tydzień i nic? ROBI SIĘ PO-MAŁU Z TEGO STRICTE SPEKULACJA!
    Troszkę to już trąca o zdrowie... Ja przemyślałem ryzyko i jednak w poniedziałek chyba wyskoczę z akcji! Ale życzę innym jak najlepiej! I oczywiście pozytywnego zakończenia sprawy.... Bo kto wie? Może i takie będzie? Więc żeby być fair wobec innych, to to piszę

Oczywiście nic nikomu nie doradzam,bo każdy musi sam przeanalizować co chcę zrobić!
    Gdyby tu nie odchodziły takie wachania kursu, to pewnie bym nadal został.A tak ,to szkoda nerwów
  • Re: No i reputacja Ziubera czy jak go tam qrwa zwą Autor: ~białoczerwony [91.202.175.*]
    poszła się paść na łąki choć już z rana czasami trawka zmarznięta bywa
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI! Autor: ~re [79.185.186.*]
    Widzę że t.ziuber już sprzedał swoje akcje i chce odkupić taniej. Nie mówi się szerokiemu gronu ludzi co zamierza się zrobić ze swoimi akcjami. To jest gra o pieniądze tu nikt nie troszczy się o czyjeś pieniądze tylko próbuje coś dla siebie ugrać. Też mogę napisać, że wywalam jutro pkc swoje 100 tyś akcji i co. Ludzie będą panikować naczytają się takich postów i obsuwa totalna. Każdy ma swój rozum i nie należy się kierować postami na forum. Bo tu wszyscy myślą tylko o sobie.
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI! Autor: ~re [178.252.18.*]
    no ameryki to nieodkryłes,po drugie zapomniałes ze ludzie wyrazaja tez w ten sposób swoje emocje
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI! Autor: ~perkoz [78.8.62.*]
    myślę, że nie tylko on będzie chciał jutro kupić, parę osób w czwartek i piątek się wysypało na wybiciu i wpadło im trochę grosza a jednak czasu coraz mniej i może się okazać, że po kolejnym infie będą musieli odkupić po cenie sprzedaży lub wyżej, przewiduję otwarcie w okolicach zamknięcia i powolne skubanie ze straszeniem w międzyczasie
  • ha ha ha ale jaja poprostu szkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~załadowany [89.186.0.*]
    .... no to teraz czekamy jeszcze na wyznanie techa, ze wychodzi... ziuber wychodzi bo łajba za bardzo buja??? tak jakby zaczeła bujać od piątku... no ale cóż po tych kilku miesiącach pisania na forum mozemy sobie zdać sprawę kto jest kim...
  • Re: ha ha ha ale jaja poprostu szkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~techo [46.112.31.*]
    techo bedzie wam upychal po 50 zl,
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI! Autor: chlodny_dran [83.1.77.*]
    Moim zdaniem w infie z 14 maja jest mowa o innym inwestorze, kwota - 33 baniek. Skoro piszą o 33 to nie o 15 które teoretycznie wykłada Calatrava. Co o tym myślicie. Diabel tkwi w szczegółach -
    thttps://www.bankier.pl/wiadomosc/TECHMEX-Upublicznienie-raportu-poufnego-z-dnia-14-maja-2010r-2224803.html
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI! Autor: ~techo [46.112.31.*]
    calatrava jest jednym z kilku inwestorów
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI! Autor: chlodny_dran [83.1.77.*]
    a co z ponad 5% akcji jakie PBS objął po 2.80, zdaje się jakieś 420k, nie było info o wysypce
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI! Autor: ~re [78.8.62.*]
    niewykluczone, że w tym tygodniu info o kolejnym inwestorze lub inwestorach, według mnie szykuje się bardzo ciekawy okres dla TEX (1-2 tygodnie), obrót 8 mln zł też robi wrażenie, część sprzedałem w piątek, ale jak kurs nie będzie dalej spadał to dokupuje, zobaczymy co się będzie działo, ale tu może być w każdej chwili kolejne mocne up
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI! Autor: ~t.ziuber [94.254.140.*]
    Faktycznie miałem trzymać,ale wpłynęło na moją decyzję kilka ważnych czynników!
    Również fakt że w listopadzie spółka zejdzie z giełdy, o czym mówił ostatnio w tvn redaktor Hirch>?
    Poza tym informacja Calatravy wydała mi się podejrzana...
    -Kilkanaście Meloników przy prawie 200długu?
    -Calatrava sama ledwo przędzie...
    -Pani Prezes mówiła w Tv że sąd da decyzję już kilka dni temu...!
    -Na decyzję Calatravy nie pojawiła się w studio... tylko przez telefon? Czego się więc obawia?
    -NAJBARDZIEJ JEDNAK OBAWIAM SIĘ FAKTU,ŻE ZA KILKANAŚCIE DNI SPÓŁKA ZNIKNIE Z GIEŁDY!
    Wcześniej wydawało mi się iż decyzja był nie prawomocna. Gdyż ś.p Prezes złożył odwołanie od decyzji sądu, tzn. upadłości! Byłem więc absolutnie pewien że 6miesięcy jakie powinno zostać na odliczanie zdjęcia notowań z GPW , jest z-pauzowane...
    Jednak redaktorzy w Tv mówili ostatnio że termin idzie... i mija jakoś w połowie listopada!
    Wiem co było np. z elektrimem! Również ludzie byli przekonani że nie zdejmą go z GPW, a jednak zdjęli!
    Jestem uczciwy, więc Wam napisałem że wychodzę! Mi kilkadziesiąt groszy różnicy nie robi, gdyż wchodziłem nisko!
    Życzę Wam jednak aby spółka mimo wszystko przetrwała!! I żeby każdy zarobił jak najwięcej!!
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI! Autor: ~Arti_C [95.41.248.*]
    czyli jednak dotarło;)
    heh szkoda, że nie napisałeś w 21.10 sprzedaję jutro rano tj.22.10
    ponieważ po mimo moich wpisów i nie tylko moich to dla wielu byłeś GURU na tej spółce, oczywiście dzięki temu, że pisałeś to co chcieli czytać, może i faktycznie nie zdając sobie sprawy że naganiasz na spółkę która znika 15 listopada z GPW.
    DOBRY TECHMEX, ALE DO GRY SPEKULACYJNEJ.
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI! Autor: ~re [78.8.62.*]
    jak jesteś taki uczciwy, to napisz ile masz tych akcji i dlaczego nie sprzedałeś w czwartek lub piątek, co się zmieniło od tego czasu
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI! Autor: ~re [178.252.18.*]
    Dnia 2010-10-24 o godz. 22:54 ~Arti_C napisał(a):
    > czyli jednak dotarło;)
    heh szkoda, że nie napisałeś w 21.10
    > sprzedaję jutro rano tj.22.10
    ponieważ po mimo moich wpisów
    > i nie tylko moich to dla wielu byłeś GURU na tej spółce,
    > oczywiście dzięki temu, że pisałeś to co chcieli czytać,
    > może i faktycznie nie zdając sobie sprawy że naganiasz na
    > spółkę która znika 15 listopada z GPW.
    DOBRY TECHMEX, ALE
    > DO GRY SPEKULACYJNEJ.
    kolego dlaczego piszesz nie prawdziwe historie(społka ktora znika 15 listopada zgpw)
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI! Autor: ~Arti_C [95.41.248.*]
    przepraszam już poprawiam:
    która może zniknąć 15.11 jeżeli sąd odrzuci odwołanie.
  • Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI! Autor: ~giez [192.168.1.*]
    krótko na temat:
    "po ch..a dyskutujesz o tym ciągle z nimi,
    podałem wczoraj podstawę prawną , spółka może upaść tylko prawomocnie, i tylko wtedy za 6 miesięcy gpw ją wykopie
    jak ktoś nie rozumie co oznacza prowomocnie, i jakie to dopiero nosi skutki, to pi..li tylko, i nic wiecej, jak narazie ustawy nie zmienili "
    źródło:
    http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=161495&postdays=0&postorder=asc&start=1410
  • T.Ziuber i co? Autor: ~więc? [79.162.80.*]
    Jak teraz wyglądasz, ile osób ubrało się pod wpływem Twoich postów? Ile tragedii spowodowałeś?
[x]
TECHMEX 20,00% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.