Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: STAWIAM SWOJĄ REPUTACJĘ NA UKŁAD !I POWTÓRKA Z MONNARI!

Po tych ciągłych wahaniach kursu to wszystko zaczyna mi się nie podobać!!! .Zbyt dużo spekulacji się narobiło! A LICZYŁEM NA FAIR INFORMACJE ZE SPÓŁKI!
Pani prezes mówiła w zeszłym tygodniu w Tv ,że info z sądu będzie lada dzień... I tym się troszkę podpaliłem!Minął ponad tydzień i nic? ROBI SIĘ PO-MAŁU Z TEGO STRICTE SPEKULACJA!
Troszkę to już trąca o zdrowie... Ja przemyślałem ryzyko i jednak w poniedziałek chyba wyskoczę z akcji! Ale życzę innym jak najlepiej! I oczywiście pozytywnego zakończenia sprawy.... Bo kto wie? Może i takie będzie? Więc żeby być fair wobec innych, to to piszę

Oczywiście nic nikomu nie doradzam,bo każdy musi sam przeanalizować co chcę zrobić!
Gdyby tu nie odchodziły takie wachania kursu, to pewnie bym nadal został.A tak ,to szkoda nerwów

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TECHMEX 20,00% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.