Dnia 2010-10-18 o godz. 14:32 ~skoti napisał(a):
> heheeehheheee, dobre !, ja też na 40gr ale już od 1,5 roku
> dużo sie przeżyło to i jeszcze 1,5 r się przeżyje
> pozdrawiam
on juz upcnął te swoje 4 mil akcji a teraz bawi się w innej piaskownicy, co do napinania, to chciałbym zauważyć, że w zeszłym roku nastąpiło wybicie na 13 gr (w sierpniu) a potem przez cały rok spadek do 6 gr. Czy teraz będzie podobnie?
Endriu na chłopski rozum to widzę to troche inaczej. Jeśli 3D na dobre zagości w naszych domach, wówczas będzie zdecydowanie mniej widzów na takich seansach w kinie. Ponadto nie nastawiam się na samą produkcje Bug Muldon, Richard to ambitny facet i nie będzie siędział przez rok i czekał aż Platige zakończy produkcje. Szykuje się coś jeszcze (na mniejszą skale ale pozytywnie wszystkich zaskoczy)...
Ja to już bym chciał żebyś się zapakował do pełna za te 10 czy 9 groszy, bo te Twoje posty nudne są. To w piątek zapakujesz się a od poniedziałku to co ? Będziesz krzyczeć że jeden zeta w tym miesiącu ?
10gr to będzie taka psychologiczna granica. Jak się nie odbijemy to i powrót na 7 jest możliwy. Wojna północ południe trwa...i w ostatecznym rachunku zawsze zwycięża północ. Cierpliwości.
ja tam na technice się nie znam ale jak patrze na wykres to mi wyglada, że musimy zachaczyć 0,09 i tam czekam na między tankowanie a później rajd św. mikołaja
444 tyż kiedyś pisał i pisła niekiedy głupoty, niekidy kłamstwa aż sie nachapał, skupił 4 mil akcji i opylił z przebitką 100%. Chociaż nie wiem czy opylił bo nagle front zmienił i dobrze zaczął pisać, teraz się wyciszył. Tez chce tak jak on skupić za darmoche i opylić z zyskiem 100%, co ja gorszy? Mam koszyczki ustawione na 10, 9 8 i 7 gr wpadajcie wpadajcie akcyjki
Do ilu wzrośnie?. ,99 1,00 2,99. Zobaczcie Mojsze jaka jest stopa zwrotu z produkcji takiego filmu. A zresztą co Wam tłumaczyć.Wy jesteście owieczkami które są prowadzone na rzeż przez jakiegoś tam (.........).I w tym momencie muszę Wam pogratulować choć sam tego doświadczyłem na GEO ZAKUP 0,23 SPRZEDAŻ 0,24 po ile dziś chodzi. Tu będzie dużo większa stopa zwrotu.