TO SIE Z WAS ZNOWU POSMIEJEMY BU haha
dAWNIEJ TO STAC WAS BYŁO FRAJE..Y NA JAKIES RUCHY SPOŁECCZNIE PRZECIWKO GRUBEMU ...A DZIS ??
CO SIEDZICIE JAK MYSZKI I PISZCZYCIE NA WIDOK KOTA CO SIE Z WAMI BAWI BU haha
oto fakty
Zysk (strata) na jedną akcję zwykłą (w zł/ EUR) -0,04 -0,11 -0,01 -0,03
Rozwodniony zysk (strata) na jedną akcję zwykłą
(w zł/EUR)
-0,04 -0,11 -0,01 -0,03
Wartość księgowa na jedną akcję (w zł/EUR) 0,45 0,37 0,11 0,08
Rozwodniona wartość księgowa na jedną akcję (w
zł/EUR)
0,45 0,37 0,11 0,08
Zadeklarowana lub wypłacona dywidenda na
jedną akcję (w zł/EUR)
0,00 0,00 0,00 0,00
po 8 gr już nie było chętnych oddać akcje chodziły po 15 gr przed wyrokiem nielicze tych kilku dni na małych obrotach po 5 gr a jeszcze wartość ksiegowa akcji to 45 gr bez kasy z wyroku z bankami rozmowa była przed wyrokiem teraz bedzia rozmowa inna 105 korekty mozna uznać za symboliczną po takim jednorazowym skoku
no to wiemy czyja to robota tak by to wcześniej nie spadło
Zmiana stanu posiadania nastąpiła w wyniku sprzedaży przez II Urząd Skarbowy w Katowicach 4.000.000 sztuk akcji Ideon SA po cenie 0,06 zł za 1 akcję w wyniku realizacji zajęcia na w/w akcjach. Sprzedany pakiet akcji stanowi 1,16% w kapitale zakładowym IDEON SA i daje prawo do wykonywania 4.000.000 głosów na Walnym Zgromadzeniu IDEON SA.
Król ocenił, że wartość firmy na giełdzie jest niedoszacowana. - Liczymy na wzrost wartości spółki Ideon na giełdzie - powiedział. Firma nie planuje nowej emisji akcji na parkiecie. Według prezesa spółka ma zaufanie banków i nie ma problemów z pozyskiwaniem finansowania; współpracuje głównie z PKO BP i Santanderem.
co się tak podniecacie. ideon ma do oddania 30mln za kredyty, a ponad 20mln potrafią zrobić strat w ciągu roku, więc kasa się rozejdzie i tyle... a pomysłu na biznes nie ma od lat. Ciekawe czy król odejdzie? jak obiecał, kiedy mówił, że chce zostać jeszcze tylko do zakończenia sprawy odszkodowawczej. Wg mnie nie odejdzie i w ciągu roku pogrąży firmę do upadłości, bo z Komi to nie ma co liczyć na jakiekolwiek pieniądze, tam Rosjanie go oskubią i puszczą z torbami.
Dnia 2013-03-29 o godz. 20:28 ~Boss napisał(a):
> Tu nie trzeba wierzyć, tylko wiedzieć, łehehe. Na koniec
> roku to będziesz kupował po 5 zł.
jak wyliczyłe ta cene piec zloty za akcje bo jest to mało prawdopodobne ale mozliwe bo na giełdzie jest wszystko mozliwe ja kupiłem imo po 90 gr bo analityk pko napisał ze jest nic nie warte ustawiłem zlecenie na sprzedaz po 4zł a koledzy z biura sie śmiali ja sprzedałem a imo jeszcze poszło na 15zł a wydawało sie to nie mozliwe dlatego nie można wykluczyc że będzi 5zł za akcje