Dnia 2010-10-15 o godz. 14:11 ~aa napisał(a):
> Komuś bardzo zależy, aby kurs pozostawał na niskim
> poziomie.
gdy sie patrzy na wykres historyczny to az się prosi żeby kupić!Widać jak konczy sie duża korekta po ubiegłorocznym wzroście i kurs szoruje po swoich minimach.Jest to chyba jedna z najbardziej niedocenionych technicznie spólek na GPW
Ta spółka została zapomniana. Obroty nędzne. Ale własnie o to chodzi aby kupić coś takiego i sprzedać jak ludzie sobie o niej przypomną przy okazji jakiegoś komunikatu(finalizacja zakupu BOWIM SA?). Kurs może dojść nawet do 1zł wg mnie - ale warto, bo kiedyś się odbije od dna. Sama wartość księgowa to ponad 3zł na akcje.
Dnia 2010-10-15 o godz. 14:42 ~Optymista napisał(a):
> Ta spółka została zapomniana. Obroty nędzne. Ale własnie o
> to chodzi aby kupić coś takiego i sprzedać jak ludzie sobie
> o niej przypomną przy okazji jakiegoś
> komunikatu(finalizacja zakupu BOWIM SA?). Kurs może dojść
> nawet do 1zł wg mnie - ale warto, bo kiedyś się odbije od
> dna. Sama wartość księgowa to ponad 3zł na akcje.
dokładnie!wg znawców najlepsza inwestycja to taka spólka,ktora u wszystkich powoduje odruch wymiotny.Kiedy juz wszystkich ze slabymi żołądkami wymiata -przychodzą wzrosty
to kupujcie ...............
a potem mozecie patrzec jak kurs sie kisi miesiacami podczas gdy na innych spolłkach mozna wtedy zarobic.. Jak chcecie zamrozic pieniadze na dlugi okres polecam lokate.......... :-)
Gow...a spolka ..............czekam zeby sprzedac bez straty i nigdy wiecej............!!!!!!
za mało przejrzystości jest tutaj,za dużo pytań bez odpowiedzi,ale ja nadal twierdzę,ze ktoregoś dnia kurs wystrzeli.moim nieszczęściem prawie wszystkich ostatnich inwestycji było,ze wybieralem świetnie tylko brakło mi cierpliwości w trzymaniu do końca...
trochę żartobliwie - to kiepski z Ciebie kochanek lub parafrazując słowa wieszcza mężczyznę poznasz po tym jak kończy .. ... ... ... ... ... ... . . . .