• Dlaczego warto obserwować VISION !!!!!!! Autor: endriu prawdziwy [93.181.190.*]
    Walor był był w trendzie spadkowym ok 2,50roku , z poziomu ok 2 zł sięgnął dna 4gr - Okres generowania kosztów !

To wszystko działo się, gdy tworzono GRUPĘ VIV (przejęcia, kadry , studia, sprzęt). Przypominam, że VAP stworzony przez P. Kunickiego od podstaw; dziś studio w Hamburgu 10 000 m2, oczywiście wypełnione specjalistami i sprzętem najwyższej klasy.
    (PRZYPOMINAM , NGS miał pomieszczenia w Będzinie i kilkunastu chłopaków. 2 m-sce przed konferencją przeniósł się do Katowic z ekipą 28 ludzi)

Dobre wieści zaczęły wytrącać tempo spadków luty 2010r .
    Po półrocznej konsolidacji nastąpiło wybicie na znacznie zwiększonych obrotach.
    Przejęcie LTV live tv jest podwaliną pod przyszłe wzrosty . Umowy koprodukcyjne z Magmą, oraz ugruntowana pozycja na rynku mediów daje potężny oręż !!!
    Nie znajduje zagrożenia, które mogłoby przeszkodzić w dążeniu do celu.

Sztandarowy projekt film ,, BUG MULDOOM'' zakończony zostanie z sukcesem(ogl. zwiastun). Przejęcie LTV potęguje zyski i otwiera drogę na świat !

Rzutem na taśmę była umowa koprodukcyjna z PLATIGE IMAGE . Zaangażowanie w produkcję 4,5mln zł dało sygnał kupna VIV . Jest to potwierdzenie wysokiej jakości założeń !

Obecne poziomy, są idealne do akumulacji akcji VISION . Jak widać na tych poziomach
    trwa właśnie to zjawisko . Można poczekać na 10, ale czy będzie ? O 8 gr można pomarzyć.

Warto zwrócić uwagę na raport i zniwelowanej stracie z 1,9mln do 112 tyś.
    2010 r zostanie zamknięty z zyskiem.
    Należy wziąć pod uwagę LTV który nie był jeszcze ujęty w raporcie za I PÓŁROCZE .

Rynek oczekuje kolejnej informacji , oscylując 10-13gr, czeka na wybicie !
    Tylko pozytywne wieści mogą napłynąć ze spółki a nadejdą !
    Wtedy nie będziemy mieli oporu na poziomie 15gr, tylko na 17 i 19 gr.

Jak ktoś chce spekulować na VIV pewnie że może .

Jak dla mnie jest to walor długoterminowy, który da krocie !!!

Obecnie stworzyła sie formacja FLAGI !!!!! Co przemawia za kierunkiem PÓŁNOC .

http://pl.wikipedia.org/wiki/Formacja_flagi_i_chor%C4%85giewki

To nie jest rekomendacja kupna-sprzedaży.

WYKRES VIV

http://stooq.pl/q/a/?s=viv

PZDR DLA CIERPLIWYCH

EP
  • Re: Dlaczego warto obserwować VISION !!!!!!! Autor: ~good [178.56.78.*]
    Daj spokój endriu. Przecież wszyscy wiedzą, poza tobą, że Vision to gniot. Miał jeden spekulacyjny wyskok i teraz powolna osuwka na 6 groszy.Nie tykac!
  • Re: Dlaczego warto obserwować VISION !!!!!!! Autor: endriu prawdziwy [93.181.190.*]
    Ale ja lubię pisać... PRAWDĘ !!!

EP
  • Re: Dlaczego warto obserwować VISION !!!!!!! Autor: ~adam34t [83.25.219.*]
    Spekuła zarobiła i się zmyła, dziś zamknie się po 11 gr i zacznie się ratowanie kasy, tak to widze. Kupowanie po 12 gr nie ma sensu, bo na szerokim rynku można dobrze zarobić, tu natomiast tylko tracić. Fakt moze znowu za rok bedzie wyskok spekuły, ale to to wytrzyma jak dookoła wszystko rośnie
  • Re: Dlaczego warto obserwować VISION !!!!!!! Autor: ~~~aaa [91.199.250.*]
    do ~adam34, chce Ci się pisać tak charytatywnie we wszystkich tematach ?? Widać że masz w tym interes :)) Sami idioci na tym forum.
    oczywiście grubasy mi płacą aby was wystraszyć i dobrze mi płacą, więć powiadam dziś 11 gr a jutro juz 10, co dalej nie wiem, ale jak mi grubasy powiedzą to dam wam znać
    I co jak tam samopoczucie? bedziecie juz mnie słuchać? macie ostatnią szanse teraz na dogrywce wywalić po 11 gr bo jutro moze się wam juz to nie udać
  • Re: Dlaczego warto obserwować VISION !!!!!!! Autor: endriu prawdziwy [93.181.190.*]
    Porządny walor trzeba trzymać !!! Jeżeli ktoś ma stratę wirtualną , parę sesji i będziecie oglądali kolor zielony !

Niedawno ktoś nam polecał MAIMUSA dzisiaj kosztuje po spadku 50gr
    Niech sobie chłopcy latają po spółkach- to przynosi pokaźne straty !

Zasięg 30gr potem konsolidacja 2-3 miesiące i kierunek 1 zł.

Komunikat o decyzji na rynek regulowany GPW tuż tuż ! I nie tylko -))

PZDR CIERPLIWYCH

EP
    Jutro będzie spuszczane 11 gr, ale jak się nie uda do końca spuścić to na koniec zrobie tak aby 100 szt zrobić wzrost na 12 gr i wtedy też będzie na zielono. Kierunek niestety nieubłagalny co 2 dzień nizej o 1 gr. Tu nawet 444 juz sie nie angazuje, zarobił swoje i znikł
  • Re: Dlaczego warto obserwować VISION !!!!!!! Autor: ~~~aaa [91.199.250.*]
    ha ha :))
    Kto ma kasę niech dobiera, zresztą każdy ma swój rozum.
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 11:07:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.