spoko będzie 1,45 na luzaka w tym tempie to poniedziałek wtorek jak w morde strzelił pęka wsparcie na 1,42 przy sredniej kroczącej z 80 sesji o innych wsparciach się nie wypowiadam. przecież tu takie sypanie na potege że sie w pale nie miesci szok... sprzedjący naciskają niemiłosiernie kupujący upełna bierność to jak tu ma kurs rosnąć...AT odpada bo cu tu dużo gadać moje pytanie brzmi. czy ktoś coś wie na temat fundamentów budka i to przed wynikami i słynnym przejęciem spółki drogowejze z taką łatwością sypie kwitem? myslałem ze sprzedaż ze stopem była średnim pomysłem ale jednak to była słuszna koncepcja
Dnia 2010-10-15 o godz. 14:03 ~do labika napisał(a):
> i co ? widzisz błąbie!!!
jestes śmiesznym człowieczkiem
Kapustę zostaw w spokoju i głąby. Kursu 1,45 nie było i nie będzie. Test z nożami na 1,46 był kończącym dolny ruch w kanale. Ja jestem może i śmieszny, ale trzeba być idiotą, aby nie widzieć, że gruby zmanipulował kursem, a by teraz Wasze S-ki ustawione w strachu na ok. +10% procent, w dużej ilości tanio zebrać i doważyć papier. Popatrz sobie trochę w wykres (może być dzienny), a konkluzja Ci się sama nasunie - no chyba, że jesteś, tak jak napisałem, idiotą i to skończonym.
szczerze to tego sie nie spodziewalem ze tak poprostu bedziemy sie obsuwac na coraz to nizsze poziomy chodz ten scenariusz na budopolu jest niczym nowym. pozdrawiam
no to mamy 1,53 co dalej jeśli kolejny dzień spadków to żegnam poczekam na te 1.20 choć wydaje mi się że było to wszystko spowodowane koniecznością znalezienia kasy na dofinansowanie nowego przejęcia z resztą zobaczymy
no te 1,42 do 1,45 ważne wsparcie tylko nie wiem czy ci co tak ostro sprzedają a szczególnie pakietami pod koniec sesji o tym wiedzą że to ważny punkt na wykresie.... szczerze wątpie ale mam nadzieje ze sie myle. jeżeli sypacz/e się nie opamietaja tokurs gdzie znajdzie swoje miejsce brrrrrrr strach mysleć szkoda tego co zostało uzyskane do tej pory a jeszcze bardziej szkoda żetakim dobitnym sypaniem podważone zaufanie do oficjalnie dobrej spółki
spookojniespadnie to jeszcze nie koniec sesji a przeciez jest jeszcze poniedzaiłeki wtorek i .... 1,4-1,42 tyle bedzie sam w to nie moge uwierzyć ale tak patrząc na chłodno to zdrowy odruch takie wywalenie do poziomuwsparcia z sredniej kroczącej