• ale cisza na walorku Autor: ~jola [85.134.180.*]
    ostatni post napisany 6 dni temu, nie sądziłam że JWC bedzie tak odleszczone, wszyscy poodawali w przedziale 5-10zł a tu sie szykuje powrót na 70zł, ostatni kwartał może być b.dobry w wynikach
  • Re: ale cisza na walorku Autor: ~marian [80.52.128.*]
    Pieniądz lubi cieszę :)
  • Re: ale cisza na walorku Autor: ~gimli [109.243.121.*]
    jwc tylko sprzedaje nic nowego od 2 lat nie buduje może będą jeszcze 2-3 kwartały gdzie przychody przekroczą 100 milionów a póżniej już równia pochyła - dlatego taka cisza każdy kto ma tego syfa po cichu go wywala;-)
  • Re: ale cisza na walorku Autor: ~mały nikt [95.155.90.*]
    jeszcze więcej takich durnych wypowiedzi poproszę. Papier skupowany od wielu tygodni na dogrywkach wolumen często przekracza obrót całodniowy. Walor pakowany do skarpety po cichu od wystraszonego planktonu - włącz chłopie arkusz spójrz i sam wyciąg wnioski.
  • Re: ale cisza na walorku Autor: ~gimli [188.33.158.*]
    chyba nie wszyscy rozumieją co się dzieje - JWC to developer, który przestał budować i to już 2 lata temu. Teraz jedynie wysprzedaje zapasy i nie tylko mieszkania ale ziemie też. Spadek przychodów i zysków już jest widoczny a po kolejnych 2-3 kwartałach będzie drastyczny. Developer żeby funkcjonować musi budować nie da się inaczej;-)

• Re: ale cisza na walorku Autor: ~Solver [79.185.196.*]
    Gimli nie rozpedzaj sie tak.Czy jwc jest jedyna firma ktora tak robi?
    Nie sadzisz ze zejscie z zapasow jest posunieciem koniecznym.Mowisz o gosciu {gosciach"ktorzy na duzym biznesie zjedli zeby i zarobili miliony.Jak to zr5obili to ich tajemnica ale tych metod zlekcewazyc sie nie da.Wojciechowski to cwaniak i nie da sie pogrązyc taka jets moja opinia a ze rynek nieruchomosci its big risk to inna kwestia.dzisiejszy art w rzepie pokazuje ze wbudownictwie dzieje sie lepiej cala branza musi w koncu drgnąc.
  • Re: ale cisza na walorku Autor: ~gimli [46.112.87.*]
    jasne, że wysprzedaż zapasów to rzecz normalna i ja na ten temat nie dyskutuje. Tylko, że developerowi, który wysprzedał zapasy powrót na rynek z nowymi tzw. zapasami zajmuje min. rok a czasem nawet dwa lata. a do tego czasu developer bez zapasów i nowych inwestycji jest wart mniej niż zero.
  • Re: ale cisza na walorku Autor: ~Sol [79.185.192.*]
    drga ale nie w ta strone co trzeba.ta spolka potrafi wykonczyc psychicznie ,dam glowe ze wielu wykonczyla.lata lecą
  • Re: ale cisza na walorku Autor: ~Jan [79.184.186.*]
    Dnia 2010-10-11 o godz. 18:17 ~jola napisał(a):
    > ostatni post napisany 6 dni temu, nie sądziłam że JWC
    > bedzie tak odleszczone, wszyscy poodawali w przedziale
    > 5-10zł a tu sie szykuje powrót na 70zł, ostatni kwartał
    > może być b.dobry w wynikach

Pakietówka poszła w piątek 168.000 akcji po 16,80 chyba teraz wzrosty
  • Re: ale cisza na walorku Autor: ~Mario [79.184.124.*]
    Dnia 2010-10-25 o godz. 12:31 ~Jan napisał(a):
    > Dnia 2010-10-11 o godz. 18:17 ~jola napisał(a):
    >
    > ostatni post napisany 6 dni temu, nie sądziłam że JWC
    > > bedzie tak odleszczone, wszyscy poodawali w
    > przedziale
    > 5-10zł a tu sie szykuje powrót na 70zł,
    > ostatni kwartał
    > może być b.dobry w wynikach
    > Pakietówka poszła w piątek 168.000 akcji po 16,80 chyba
    > teraz wzrosty

DI BRE BANKU prognozuje wzrost zysku netto JWC do 50 mln 160% r/r najlepiej w branży
[x]
JWCONSTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.