• dla zainteresowanych wzrostami.. Autor: ~obserwator [79.189.72.*]
    polecam przeanalizować tabelkę z akcjonariatrem. Jak chcemy by papier rósł, to warto to przemyśleć dokładnie...

http://www.geoinvent.com.pl/struktura-akcjonariatu.html?file=tl_files/schematy/Struktura%20akcjonariatu.pdf

Policzcie, ile kasy trzeba, by zrobić tu wzrosty i to niezłe...
  • Re: dla zainteresowanych wzrostami.. Autor: ~ron [178.42.218.*]
    Jeśli będą w dalszym ciągu drukować po 10gr. to na nic zda się Twoje naganianie.
  • Re: dla zainteresowanych wzrostami.. Autor: ~obserwator [79.189.72.*]
    Jestem ostatni by myśleć o naganianiu...
    Nawet jeśli dodasz te 3miliony 200 tyś. akcji po 0,3 za sztukę to raptem masz tylko 1 mln złotych więcej. Poza tym tych akcji jeszcze nia ma w obrocie.
    A nawet gdyby były, to wartość całej firmy łącznie z serią F to tylko około 3mln 600 tyś. To jest śmiechu warte. Jedno zlecenie na Centku ma czasami większą wartość.

A i tak wiele z tych papierów to zaparkowane pakiety. Tylko 28% jest free. Jakby doliczyć do tych 1600 tyś free jeszcze te 3mln200, to łączne masz około 4 mln 800 tyś. akcji a to tylko około 1,5 pln.
    Jak na zrobienie pompy to są śmieszne pieniądze...Nieprawdaż???
  • Re: dla zainteresowanych wzrostami.. Autor: ~zenek [89.100.140.*]
    dlaczego po infie o sprzedazy akcji przez prezesa następuje spadk na znikomym obrocie a nie wywalanie kto pierwszy?? czy leszcze naprawde załadowanie pod korek i wola siedziec w strachu niz sprzedac ze stratą?
  • Re: dla zainteresowanych wzrostami.. Autor: ~obserwator [178.37.138.*]
    Dokładnie! Tu żaden z większych nei wywalał akcji. Minimalna podaż jaka miała ostatnio miejsce to tylko przekładanka z ręki do ręki. Ja na niej skorzystałem i trochę sobie dobrałem...a jak tak dalej będzie to dobiorę jeszcze więcej...
    A poporzednio miałem na myśli 1,5 mln PLN anie 1,5 pLN...
  • Re: dla zainteresowanych wzrostami.. Autor: ~zenek [89.100.140.*]
    tutaj sa trzy mozliwosci do 15 kiszonka pózniej odpał, do 15 kiszonka pózniej nadal kiszonka, do 15 kiszonka póżniej zwała
  • Re: dla zainteresowanych wzrostami.. Autor: ~mimip [195.182.207.*]
    no 66,6666666666......PROCENTA NEUTRALNIE LUB POZYTYWNIWE :)
[x]
GEOINVENT 0,00% 0,50 2015-04-09 09:15:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.