nie naganiaj nie najganiaj na wzrosty, juz byli tu krecia i uhu, mowili ze bedzie po 30 pln a juz niedlugo nawet po 100 pln, a prawda jest taka ze sprawdza sie to co pisze pereshing czyli spadkow ciag dalszy
pershing sam nie wie co mów, moim zdaniem to jakieś dziecko 10lat którego na podwórku nie lubią wiec "tu się bawi"
cały czas mówi ze akcje spadną do 1zł (0,8zł)
a teraz mówi że jest ubrany po 4-5zł i trzyma no śmiech na sali ;].
A tłum głupi słucha pershinga, chyba to normalne że jak koleś kilka miesięcy mówi że będą spadki to kiedyś tam trafi
ten smieszny pershing jest jak moja matka(z całym szacunkiem do mamy)....ciagle kracze a jak stanie sie coś nieprzyjemnego to mowi:A NIE MÓWIŁAM:)
szkoda ze nie mam kasy zeby dokupić......
Ja nie naganiam tylko pisze jak bedzie w poniedzialek zielen albo w najgorszym wypadku jeszcze jedna szpulka dla potwierdzenia zmiany kierunku !!!!. A kto mial racje zobaczymy !!!!
widze ze duzo optymizmu na forum,umowmy ze sie w poniedzialek kazdy z nas kupi po 100 akcji,wtedy zmienimy chocby na chwile kolor naszej spolki,tak sobie mysle tyle pozytywnych info ,wzrosty w usa,wiec w poniedzialek chyba musi sie zazielenic
Dodam tylko ze jak widze teksty o zmianie trendu na MWT to smiac mi sie chce :) czy ci co pisza maja jakies potwierdzenie na stawianie takich tez ??? Czy wy myslicie ze ci kolesie co kupili od Prezesów po 17 zł to po to zeby stracic ??? czy zarobic ??? Juz oni wiedzieli doskonale ze warto bylo dac za papier te pieniadze bo da zarobic jeszcze wiele
A owszem kupili ale zapewne po to tylko zeby bylo czym zbic kurs bo zabraklo akcji na S
a uznali C/W zbyt za wysoko i odkupia na nizszych poziomach.
Co do AT , przelamali 16.00, powazne wsparcie mamy dopiero na poziomie 12.50 - 13.00
i tam przypuszczam sie uspokoi, do pt. jeszcze sporo czasu zanim podadza strategie.
Lesio juz nie pierwszy raz zalecial z akcjonariatem, tak dla przypomienia LCC.
Jesli podaja w pt. 2 infa i dalej spada na -4% to czego innego mozna sie spodziewac,
ma spadac.
jesli spadnie ponizej 14,8 to trzeba bedzie sprzedawac,wsomie to nie widze powodu tak glebokiej korekty p/bv wynosi tylko 4 wiec spolka nie jest przewartosciowana,porownujac do innych spolek np tvn itp
A ja tam jestem pełen optymizmu i bedzie ZIELEN !!! mysle ze ta szpulka nie byla rysowana przypadkowo w piątek :) teraz bedzie gra pod strategie i to info co sie ukazalo tez nam doda siły do wzrostów
Spółka zależna od Getin Holding, ze stajni znanego miliardera Leszka Czarneckiego kupuje bank w Rosji. To pierwsza tak poważna inwestycja w rosyjskim sektorze finansowym prowadzona przez polski podmiot od kilkudziesięciu lat
Spółka zależna, Carcade zawarła w piątek przedwstępne umowy nabycia akcji banku prowadzącego działalność na rosyjskim rynku. Dotyczą one nabycia łącznie 60 514 944 akcji, stanowiących 75,64 proc. kapitału zakładowego. Wartość transakcji oszacowano na 36,309 mln rubli (3,475 mln zł) co daje 0,60 rubla za akcję (6 gr.)
mam nadzieję że będzie + jeśli tak to naprawdę potwierdzi koniec korekty -spółka jest zdrowa i w silnym trendzie wzrostowym . Nie widzę innej drogi jak +!!!
No zabraklo niestety i szpulka sie wyrysowala na wykresie .Mysle ze jak w USA bedzie dzisiaj ok to bedzie jutro tez na MWT zielono . dzisiaj za mniej niz 16 zł nie sprzedawali wiec powinno byc zielono . Mysle ze bedzie tak 2-3% na +
no moja droga to chyba źle trafiłaś bo na tym portalu to trudno o rzeczową pomoc , dużo wulgaryzmów, wyzwisk i tym podobnych rzeczy - proponuję poszukać jakiejś strony dla początkujących i troszkę przysiąść i poczytać jeśli nie chcesz stracić swoich pieniędzy :)
a MWT - to spółka notowana na GPW, 16 zł to cena za akcję
informacje o spółkach i ceny akcji znajdziesz min na stronie Bankiera.
pozdrawiam i życzę trafnych inwestycji