Miało być we wrześniu :))) Z drugiej strony "zatrosanego" jest również ciekawym słówkiem. :)
W każdym razie "argumentum ad personam" nie zmieni nigdy dramatycznej sytuacji akcjonariuszy Photona z kapitalizacją 120mln i zyskiem netto z ostatniego roku żniw w biznesie solarnym na poziomie 10mln (jak dobrze pójdzie). Potem możecie liczyć już na 2-3mln i baloniasta wycena zostanie wyprostowana :)))
faktycznie słowo.."zatroskany" skaleczyłem ..a werbalny to komunikacja słowna ..nie tylko mówiona..zawiera również słowo pisane...i jako jedyne pasowało mi do Twego przeuroczego..we..
a wracajac do akcjonariuszy..nie jest miło patrzec jak kurs powoli osuwa siena małych obrotach gdy indeksy rosna.. to fakt... ja na pewno zaczekam ...ale jaka jest Twoja rola na tym wątku?
Literówka, literówką; obrażanie, obrażniem; frustracja, frutracją, a Photon konsekwentnie opiera się hossie. :) Kolej na zmianę kodu na 4.
p.s. Zmieniam na "we wrześniu" i dodaję,że w październiku też nic nie wybudują, bo bardzo mało projektów przechodzi przez surowe oko oceniającego. Przykro mi, ale Photon nie skorzystał i nie skorzysta za bardzo na hossie solarnej. :((((
Moja rola jest prosta. Uświadomić. Idziecie na rzeź. Zresztą to w sumie wasza sprawa,że tacy z Was inwestorzy jak z koziej d... trąba i obiecuję nie zabierać głosu przed 4 na liczniku.
a ja współczuje głupoty - idąc twoim tokiem rozumowania (bardzo pokrętnym, wnioskując po wcześniejszych postach) to dlaczego nie podali informacji o zakończeniu i podłączeniu Zachoranów i Sychrowa w Q2 ??
akurat to co pisze ANtyczech z niedomnkietymi elektrwniami ..ma sens..spolka zawsze informuje o podpisaniu kontraktu to i pewnie bedzie informowac o zamnieciu konraktu.nie podwaza to jednak perspektyw dla spolki i szans wykonania planu..4 kwartal 2009 tez byl nieporownywalnie lepszy dla Photona ..spoka rozwija sie skokowo..a smieszy mnie troska o akcjonariat Photona Antyczecha..spolka osunela sie kilka procent ..a Chlop wylewa łzy nad naszym losem..moze idz pobiadol do akcjonariatu infinity czy wbay..
No i jak tam chłopaki? :)
Kolejne 30% w plery. W sumie już 60% od szczytu a wy nadal w dobrych humorach? Jest źle a będzie jeszcze gorzej. Jest co dyskontować. Myślicie,że załadują na tira pracowników i przewiozą ich jak bydło by podłączali we Włoszech za marne pensje? :)