na walorze poraz drugi odbicie od4, 30 jak jutro nie będzie przebicia tego poziomu to macie zjazd.ja wyszedlem przy poprzedniej zwyżsce i były spadki po zaliczeniu 4,30 sam jestem ciekawy co teraz z at -spadki
dzięki swojemu pesymizmowi wyszedlem z citypo 31,80 ,na odlewniachszczyt intraday na 4,30 mial już miejsce bylem na tych akcjach w cześniej niż ty , ponowne odbicie od tego poziomu dzisiaj nie wroży dobrze na najbliżxze sesje .chyba ,ze jutro zostanie pokonane4,30 .na tej spólce siedzi trochę spekuly ktora ma jeszcze papiery po,0,45gr co jakiś czs podbijająkurs żeby się dobrze sprzedać ja nie widzę tu narazie fundamentu do jakiś spektakularnych wzrostów.ubiorą was w papier i tyle natomiast gra intraday na spółce polecam.
prognozuję też np na optimusie możesz sobie sprawdzić scenariusz z 25 09 na zachowanie kursu na dzień 27 i prognązę zachowania kursu optimusaz 28,09na dzień29i 30,09i porównać z rzeczywistym . prognozuję z dokladnością kilku groszy. z resztą na igroup zrobilem raz prognozę ktora była dokładna co do grosza to jeszcze przed upadlością ..jednemu niedowiarkowi zrobilem prognozę otwarcia i zamknięcia napaged i city inter ,która była idealna bylo to na forum money .pl na stronie skotana , robie to dla zabawy i b rzadko się mylę.
O'key jeśli uważasz że jest podwójny szczyt pokarz go !
sam przyznasz skoro znasz AT że takie formacje nie rysują się na godzinowych (może się zdarzyć prawdopodobieństwo) ale to bez sensu
Teraz wracając do CITY myślisz że co będzie ...
ja swoje wiem a Ty swoje zapewne
oświeć nas .... mnie
i podaj linka na money bo z ciekawości szukałem ale nie znalazłem ....
Dnia 2010-09-30 o godz. 17:29 ~0,key napisał(a):
> na walorze poraz drugi odbicie od4, 30 jak jutro nie będzie
> przebicia tego poziomu to macie zjazd.ja wyszedlem przy
> poprzedniej zwyżsce i były spadki po zaliczeniu 4,30 sam
> jestem ciekawy co teraz z at -spadki
~O,key to w co proponujesz teraz wejść w krótkim terminie do końca roku ?
Na gieldzie zazwyczaj jest odwrotnie jak większosc mysli czyli w tym przypadku uwazam ze szanse są na przebicie 4,30 jutro. Choc przyznaje ze jak jutro sę to nie uda to troche poczekamy z tym.Ciekaw jestem co to za TUMOK tak namieszł na fixsingu z tym 3,50 jak myslisz Volky?
chodzi Ci o poranek ?
bo 500 pkc tak dla jaj było moje
przed wyjściem do pracy
a pól godziny później jak sprawdziłem wiedziałem że będzie ciekawie
to dorzuciłem 2 tys akcji pkc test był OK bo się okazało że więcej jest chętnych na zakupy niż spadek
zresztą o tym świadczy niska korekta po gwałtownym wzroście i obecny poziom
O'key możesz mieć rację co do spekulantów czy może tego kapitału co wszedł niżej
ale nawet jeśli to zauważ że wolumeny to marne były niżej
AT i inne sygnały są dla mnie aż za proste :).
Książkowe fale, poziomy ... i trójkąt zbiegający coraz niżej
dziś piękne wybicie zabite poziomem 4,30
przez ilość zleceń na tym poziomie ale jego przebicie dopiero daje pewność
nie dziś to innego dnia od dołu linia trendu coraz bardziej przyciska kurs ku górze
a Wolumen 200 tys akcji to nie przypadek .
http://img684.imageshack.us/img684/158/odlewnie3.jpg
nic nie pokazałeś zarówno tu ani nigdzie nie widziałem
ani jednej analizy
poprosiłem Ciebie abys cos wkleił i opisał
jesteś oszust .... i naganiacz na spadki
nie rozumiem jaki można mieć w tym wszystkim interes
i często te same osoby na wszystkich spółkach
słuchaj chłopie rzucasz oskarżenie nie pierwszy raz pod moim adresem musisz sobie w bić do głowy że nie masz pojęcia o giełdzie,jak będziesz miał takie podejście do siebie to wtedy może zrozumieszco się wokolo dzieje . nie będę wklejał żadnych linków możesz sobie sprawdzić przewidywania kursu , które zrobiłem na prośbę podobnego niedowiarka jak ty wejdż sobie na 23str na forum skotana money.plbyło to 7 lipca o godz 16,38i 16 ,49 parę chwil dalej podałem też przewidywane, zamknięcie na skotanie , jak nie masz co robić to sobie porównaj moje prognozy zrzeczywistymi kursami , a ostatnio zrobiłem kilka prognoz na optimusie niemożliwe żebyś niezauważył.a tak apropo kiedy przewidujesz odwrócenie trendu na gpw.?jakie mogą być tego sygnały. czy u ciebie spadki to tylko korekty?
okey jest ok bo nagania na spadki :D i to mi sie podoba , nie wazne co mu napiszesz i tak napisze ci bys sprzedawal - moim zdaniem lepiej byc nie moze jesli kurs ma urosnac :D
no nie o-keyu ? ;) nasz góru :* on wie zawsze wszystko lepiej sluchac sie go !
nie wiem co to znaczy naganiać i mam to głęboko gdzieś co piszecie mam poprostu swoje zdanie wziąłem niezłą kasę na tej spółce i twierdzę ,że dalszy wzrost na tej spółce jest ograniczony , wrócę do niej jeżeli przejdzie 4,36,ale kiedy to będzie to niewiem inawet nie próbuję zgadywać.może już w poniedziałek będzie jakieśpodejście ,ale przejście tego poziomu dopiero cośbędzie znaczyć narazie jestem otym przekonany co nieznaczy ,że się niemylę,że przejście poziomu4,36 w cenach zamknięcia jest mało prawdopodobne.