podobnie jak ten co wywalił dziś to 100 k po 1,00 PLN...
... myślisz, że wczoraj ugadał tego transpaka?...
.... brawo... to musiał być lepsiejszy krejzol niż Ty...
... przecież mógł to spokojnie w rynek wpakować po 1,50 PLN...
... bo ja myślę, że on taki krejzol nie był... tylko transpaka ugadywał wówczas gdy nikt nie przypuszczał, że cena dzis będzie właśnie tyle ile jest ;-))))
zatem... kolego... brednie wypisujesz, że odkupisz ten papier po 0,50 PLN...
... brednie przyjacielu, mniej prawdopodobne od tego, że ja jutro do 11:17 zarobię na CZP po wszystkich odliczeniach, na łapke ni mniej ni więcej, a 4050 PLN (PW 0,45)
resztę sobie możesz wyliczyć równie sprytnie jak wykombinowałeś cenę 0,50 PLN za sztukę :-))))))))))))))
Jak Wy będziecie do salonów pukali ja już będę kończył szampana i ostatnią panienkę obracał - w tańcu oczywiście :) a Wasze samochody nijak nie będą pasowały na parkingu obok mojego Porsche. Co do ceny, pomarzyć każdy może i wy też :) - to dobrze robi na serce.
A z tym ryjem nie przesadzajcie, ma on swój urok i nie jedna by mu dała :)
oj... oj chłopie... nie wierze...po tym wstepie z szampanem,prezentacji ulubionej marki samochodu i wspomnieniu o uroczym fizis ... za ostatnie panienki chcesz się brać??? dajże spokój przyjacielu... stać cię chyba na jakis lepiejszy towarek, a nie ostatnie????( bo dla mnie określenie "ostatnia panienka"... kojarzy się z czymś mocno zużytym i wymiętym... a to i dla zdrowotności niebezpieczne i co tu dużo pisać... niesmaczne wręcz jest :-))) pozdrawiam, i przemyśl sprawę wyborów ;-)toż to ani do Porsche nie pasuje, ani do szampana...ani do ponoć uroczego fizis:-)
napisz koniecznie gdzie zaparkowales to przyjde popatrzec co za cudo wybrales... szampana nie lubie a panienki i owszem ale nie ostatnie bueeee :) a normalna to nie jednemu daje w ryja... ale z liscia co by mu swinia sie odbila
wyluzuj i napij sie szampana mniemam ze jeszcze nie z najwyzszej polki...
według stanu sprzed chwili pakieciarz mógl np sprzedać 72000 po cenie 1.50 więc nie wiem jak tą transakcję jego interpretować
Gość umie się zakręcić i skręcić pakietówkę ale zawiera wyjątkowo niekorzystne deale hehe