Witam, mam od jakiegoś czasu papier i zastanawiam sie dlaczego ludzie nie doceniają tej spółki. A kompletnie nie rozumiem kursu dzis bo po takiej wypowiedzi prezesa to powinnismy miec +10% a nie 0,30. Obrót 75 000 to jakiś zart. Zobaczcie co sie dzieje na podobnej obrotami spółce city( nie agituje).
Widzisz marco bo ludzie widzą spółkę dopiero jak ona rośnie +10%. Ja swoje wątki zacząłem pisać w granicach marca - kwietnia. Odpowiedzi na moje posty, jak i konwersacji było jak na lekarstwo. Ja siedzę na oponach w granicach 5.60 około roku i nie widzę sensu je sprzedawać dlatego ponieważ nie widziałem wyjścia. Ostatnio byla potężna wymiana jestem ciekaw kto sprzedawał a kto kupował? Sądzę iż sprzedawał to ktoś z członków RN albo prezes, tylko komu? Nasuwa mi się myśl o funduszach lub jakis instytucjach. Poniważ zwykły Kowalski takiego pakietu nie dostanie, to wynika z logicznego myślenia. Co do ceny opon jestem spokojny.
Proszę się nie sugerować moim postem przy zakupie bądź sprzedaży akcji spółki Oponeo.pl