• Trzeba zwiekszyć obroty Autor: ~Marco [77.252.39.*]
    Witam, mam od jakiegoś czasu papier i zastanawiam sie dlaczego ludzie nie doceniają tej spółki. A kompletnie nie rozumiem kursu dzis bo po takiej wypowiedzi prezesa to powinnismy miec +10% a nie 0,30. Obrót 75 000 to jakiś zart. Zobaczcie co sie dzieje na podobnej obrotami spółce city( nie agituje).
  • Re: Trzeba zwiekszyć obroty Autor: ~dziorki [91.207.149.*]
    Marco wydaje mi sie, ze to tylko kwestia czasu...
  • Re: Trzeba zwiekszyć obroty Autor: ~szakal [94.231.48.*]
    niedługo sie zacznie...cały czas jest zbieranko...
  • do marco Autor: ~klasyk [77.253.52.*]
    Widzisz marco bo ludzie widzą spółkę dopiero jak ona rośnie +10%. Ja swoje wątki zacząłem pisać w granicach marca - kwietnia. Odpowiedzi na moje posty, jak i konwersacji było jak na lekarstwo. Ja siedzę na oponach w granicach 5.60 około roku i nie widzę sensu je sprzedawać dlatego ponieważ nie widziałem wyjścia. Ostatnio byla potężna wymiana jestem ciekaw kto sprzedawał a kto kupował? Sądzę iż sprzedawał to ktoś z członków RN albo prezes, tylko komu? Nasuwa mi się myśl o funduszach lub jakis instytucjach. Poniważ zwykły Kowalski takiego pakietu nie dostanie, to wynika z logicznego myślenia. Co do ceny opon jestem spokojny.

Proszę się nie sugerować moim postem przy zakupie bądź sprzedaży akcji spółki Oponeo.pl
  • Re: Trzeba zwiekszyć obroty Autor: ~MARCZELLO [192.168.5.*]
    Witam chciałeś większe obroty większy kurs proszę bardzo :) A co za wypowiedz jaka informacja bo chyba o czymś nie wiem na ESPI nic nowego nie ma
  • Re: Trzeba zwiekszyć obroty Autor: ~Aspartan [89.74.11.*]
    No wystrzał ostry, nie dziwię się. Ja tu kisze od 8 zł.
  • Re: Trzeba zwiekszyć obroty Autor: ~ewa [89.108.226.*]
    na dzis starczy lekka korekta tak na 10 .40 i znowu do gory papapapap
  • Re: Trzeba zwiekszyć obroty Autor: ~szakal [94.231.48.*]
    ustawiaja sie powyzej 10,60 to do 10,40 raczej nie zejdzie...zobaczymy
  • Re: Trzeba zwiekszyć obroty Autor: ~ewa [109.243.6.*]
    dokupilam po 10.45 no to jedziemy na tych naszych oponkach...pozdrawiam
[x]
OPONEO.PL 2,07% 98,60 2025-10-03 17:02:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać