Co oni robią? Albo sprzedał to komuś z rodziny albo czegoś tu nie rozumiem bo oznacza to zejście poniżej 66% na WZA, a w 2009 robili wezwanie po 13 zł żeby mieć 66%. Biznes robią niezły, zobaczymy co na to jutro powiedzą akcjonariusze? A może prezes potrzebował bańki na nową furę?
wg mnie dogadani sa z fundami i im sprzedaja-tylko szkoda bo czas ucieka a mini-hossa nie bedzie trwala wiecznie-a tup praktycznie nic nie dal z 5- na 7.5 to sa kpiny.
Myślę, że prawdziwa bomba pęknie dopiero po wiadomości o przekroczeniu 5% ale to nie tak od razu i pewnie jeszcze parę tygodni to potrwa zanim dowiemy się kto wchodzi i kto nie chce 66% w jednych rękach;)
Optymiści z was nie ma co. Ja myślę, że jeżeli nie będzie do jutra infa o tym, że kupił to ktoś z rodziny (co będzie oznaczało, że nie zeszli poniżej 66%) to jutro TUP będzie na czele i nie mówię tu o wzrostach. Sytuacja jest naprawdę mega zabawna, bo jeżeli rzeczywiście sprzedał to nie dość, że nic nie zrobili przez 3 lata żeby spółka odrobiła ogromne spadki to jeszcze dobijają spółkę sprzedając akcje. Mistrzowie świata.
A do głowy przychodzi mi jeszcze ciekawsze rozwiązanie:) To nawet tupeczkowi i tupkowi przez myśl nie przechodzi, bo są zbyt negatywnie nastawieni. A szkoda, bo śledzą spółkę uparcie i coś im się należy;)
Bo najpierw się nagania przy pomocy forebsa i rdo tylko po to by dac noge samemu czy się myle drodzy rdoowcy.Widze że wiara pana Moritza wielka skoro sprzedał z takim dyskontem na minusie .On po 7,10 reszta ciekawe za ile 5 czy 6 czy za 500 chyba nie macie lepszych danych niż pan moritz. .
Na tej spółce to zasada,już od dawna..co jakiś czas jak po stronie popytowej ukształtuje się ilość chętnych na zakup,następuje potem stosunkowo duża wyprzedaż......przecież akcje zawsze można odkupić taniej,jak się przypuszcza,że jednak będzie taniej.Dzieje się tak na znacznej ilości spółek...kto przecież tym wszystkim kręci...my?
W 2008 wchodził po 8.3 zł za akcję i z tych sprzedawał ,bo one są nieuprzywilejowane co do głosu 1 do 1."Gdybym pana nie znał panie Wokulski to bym powiedział, że pan robisz zł interes .A tak ja powiem, że pan robisz dziwny interes" Nie wiecie po co szefowi bańka.Coś się krygujecie panowie:) I to wasze dziewicze jęczenie, będą du..cyć ,przecież nie macie akcji.Martwicie się, że tanio nie kupicie?
Pragne wszystkim podziękować za zaangażownie w kręceniu dzisiejszej sceny nadajecie się do niej wyśmienicie dlatego jutro kręcimy ją od nowa ha ha ha .
trzeba byc niezlym idiota aby przy rozrkrecajacej sie hossoe sprzedawac za pol-ceny.kiedy stary moritz otrzezwieje-niech poczyta ''pb''-prognozuja po wycofaniu wojsk usa z iraku i afganistanu plus chodzenie inflacji-ze docelowo dow jones przebije 38tys.pkt za 15 lat-ja tego nie wytrzymam ale wtedy zobacza wykres tupa i beda sie dziwic ze to kiedys chodzilo po 7.5 a nawet 5