Panowie a czy to nie jest tak, że kwota którą Budopol musi wyłożyć na przejęcie spółki drogowej może negatywnie wpłynąć na notowania spółki w końcówce roku? To nie namiesza w raporcie za 3Q?
A jeszcze jedno. Gdzieś czytałem o jakiejś emisji dodatkowych akcji przez Budopol. Prawda to czy nie? Jak tak to jaki to może mieć wpływ na notowania?
Ale tu nie bedzie fuzji -charakterzujacej sie sporymi kosztami jednostkowymi, a zwykle przejecie. Kupiona firma nadal bedzie dzialac pod swoja nazwa, bedzie miala swych pracownikow i czesc dyrekcji.
tak to prawda zwykłe przejęcie ale tam też miało być kolorowo a jak jest każdy widzi. oby nie wynikły z tego jakieś komplikacje.... to zadne porównanie ale vistula kruka też przejeła wrogo bo wrogo ale ile dymu przy tym
Spokojnie Panowie i Panie , Budopol przejmuje ta spolke tylko po to by zalatwic sobie wszelkiego rodzaju zezwolenia w zakresie budownictwa drogowego , spoleczka jest mala ale po dokapitalizowaniu bedzie mam nadzieje ladnie dzialala na rzecz budzia wiec spokojnie. Po drugie mieli tyle czasu zeby przeswietlic ja dokokladnie wiec miejmy nadzieje ze bedzie przynosila tylko zyski .