Ja mogę polecić biuro rachunkowe fkcob na ulicy Felicjanek. Jest to ulica łącząca się ze Zwierzyniecką. Ja jestem zadowolony. Wszystko mam na czas, porządna obsługa, doradzają, pomagają przy załatwianiu rozmaitych spraw. Naprawdę dbają o klienta. Ja płacę 300 netto do 50 faktur ale mam za to full obsługę czyli wszystko upchnięte w tą kwotę no chyba, że potrzebuję coś naprawdę ekstra. Ich stronka http://www.fkcob.pl jak by ktoś miał potrzebę zerknąć.
Ja polecam biuro jB consulting. Fachowa obsługa, wszystko zrobione na czas, zero zaległości. W sumie to tak naprawde nic ,mnie nie interesuje bo załatwiją wszystko za mnie. Moim obowiązkiem jest tylko dostarczenie dokumentów, a jak nie mam czasu (bo tez sie tak zdarza) to sami do firmy przyjeżdżają i je zabierają. W cenie obsługi mam praktycznie wszystko co trzba, dodatkowo mam konsultanta na telefon no i "włsaną" ksiegową, która prowadzi moja firmę.
Fajna opcja jest u nich księgowość on-line ( mam własny login i hasło i na serwerze mam dostep do analiz, biu;letynu informacyjnego kadr).
Polecam bardzo, ogólnie jestem bardzo nieufna i wybredna jeśli chodzi o sprawy firmowe, ale z czystym sumieniem moge powiedzieć ze nie żałuje że to biuro wybrałam.
Szukając biura rachunkowego, moim zdaniem nie należy się sugerować żadnymi poleceniami, bo z mojego doświadczenia wynika, że i tak to nic nie daje. Jeśli szukacie fachowców w tej branży po prostu przeglądajcie ich oferty. Jeśli szukacie dobrego księgowego z Krakowa to koniecznie zajrzyjcie na www.doradcydlabiznesu.pl/Krakow/. W serwisie, za pomocą profesjonalnej przeglądarki znajdziecie kompetentnego księgowego, zaoszczędzając przy tym czas.
jesli chcesz znalezc odpowiednie biuro rachunkowe powinienes zglosic sie do portalu ( http://www.financetender.com/ ) który organizuje przetargi. jest to bardzo prosta sprawa, a jak ulatwia szukanie- w twoim przypadku biura rachunkowego. pozniej na spokojnie z pośród wszystkich ofert wybierzesz ta najlepsza dla twojej firmy. korzystałem osobiscie, tak wiec polecam :-)
Polecam Ci biuro rachunkowe REWIDENT w Bieżanowie. www.rewident-krakow.pl. albo tel do księgowego 793190019. Ja też u nich mam prowadzoną taką małą firmę. Jestem bardzo zadowolony.
Dnia 2010-09-26 o godz. 10:56 ~gandi napisał(a):
> Witam
Zamierzam założyć firme ale na podatkach
> rozliczeniach nie za bardzo sie znam wiec wolałbym to
> zlecić w jakimś biurze rachunkowym.
Które biura w
> Krakowie polecacie najlepiej podajcie adres strony no i
> zwykły
Moja przyszła firma będzie przynajmniej na początku
> miała niewiele faktur powiedzmy ze bedzie to 20 faktur na
> miesiąc
10 od przychodów i 10 od kosztów mniej wiecej jaka