• Zanik Autor: ~Kaszub [83.13.178.*]
    Obroty na WILBO to oznaka zaniku siusiaka :))))
  • Re: Zanik Autor: ~klipperek [213.92.155.*]
    ktoś wyczekuje na okazję... szuka naiwnych , którzy sprzedadzą po np. 2,37 zł...
    a firma ma takie ładne perspektywy:
    http://www.tvncnbc.pl/wilbo-obiecuje-zysk,7533129,20,klip.html#
  • Re: Zanik Autor: ~PO [79.185.165.*]
    PERSPEKTYWY TO ONI MAJĄ ALE ZARABIAĆ NIE POTRAFIĄ
  • Re: Zanik Autor: ~j24 [87.205.222.*]
    To - na zakupy jutro z samego rana - produkty Wilbo & Proryb czekają na Ciebie ..tez...
    Smacznego ;)
    smacznego również; na razie cena akcji jest niska, co nie zmienia faktu, że produkty są bardzo smaczne i zdrowe, a zyski firma wykazywać będzie we właściwym czasie (mądry księgowy wie kiedy...)
  • Re: Zanik Autor: ~po [79.185.165.*]
    też tak pisałem jak miałem akcje Wilbo
  • Re: Zanik Autor: ~stocker% [188.33.117.*]
    Perspektywy podawane przez zarząd są, ale dobry zarząd to taki któy mało mówi bo o efektach jego pracy świadczą wyniki, a tych jak dotąd nie ma, rozumiem, że wymówką jest restruktyryzacja ale prawdziwa restrukrutyzacja to taka która przez cały czas życia spólki trwa, a nie, że jednego dnia zarząd się budzi i mówi, że od dzisiaj zaczynamy ciąć koszty i konczymy tego dnia i tego , jeszcze jedna rzecz niby cięcia kosztów trwają w najlpesze a z raportu widać, że koszty ogólnego zarządu wzrosły :) mają troche w dup .. ie reszte a to nie łądnie. W tym roku chyba nie ma co wygladac juz jakis dobrych wynikow - 20% chyba eksportują a umacnianie się złotówki nie pomoże. Zyski podobno zobaczymy pierwsze w 1 kwartale 2011 -chętnie przyjrze się tej spólce , bo czuje mimo tego wszytskiego sentyment do produktów wilbo. Trochę pesymistycznie podchodzę do przyszlych perspektyw ale tego mnie nauczylo doswiadzcenie na gpw- zeby nie bylo tez tak ze w przyszlym roku za wszelka cene beda chcieli pokazac zyski zeby potem puscic kolejna emisje akcji.
    brzmi rozsądnie, faktycznie i tak może być...
  • Re: Zanik Autor: ~j24 [77.254.112.*]
    Koszty zarzadu wzrosły jednorazowo , bo miała miejsce ...wymiana tegoż zarządu ;) a to zawsze powoduje dodatkowe koszty..Plus połączenie z Prorybem - tu też były jeszcze koszty.. Ale w tej pozycji powinno być juz lepiej w przyszłości.
    Zyski powinien byc już i za ten rok ;) Ja w każdym razie mocno się do tego przyczynię , bo nie używam czerwonego mięsa i bazuję głównie na rybach właśnie. Wilbowych i Prorybowych ..TYLKO !
    ;)
    A o emisji to nie ma co spekulowć ...chyba ,że kiedyś ..powyżej 4 zł ... ;)
[x]
WILBO 4,17% 0,24 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.