No właśnie co za zgred trzyma kurs a tak na marginesie to ja czekam na wiecej niż 1,75 zł a bedzie w to już nie długo bo w listopadzie jak już dojdzie do podpisania umowy i przejecia obstawiał bym na 3 zł
Jeszcze trzeba pamietać że GANT ma zlecić kolejny etap na Sokołowskwiej w Warszawie tu też ma być umowa podpisana do końca roku jak donosza źródła.Pozdrawiam
Trafił się nam mocny typ niski gruby i łysy w binoklach z przerostem prostaty,niestety tacy są najbardziej ociężali trzeba go przetrzymać wkońcu i on wymięknie,najlepsze są w te klocki zawsze fundusze kupuja wszystko jak leci,być może przy końcu miesiąca też bedzie taka opcja z funduszem.
a wytłumaczcie mi jak jak oni tak szybko z ukrytego albo kupują albo sprzedają np jest 100 na kupnie a ja rzucam 5000 na sprzedaż i od razu wyskakuje 5000 kupione a na sprzedaży nadal 100 jak oni tak szybko to robią
Patrząc nato co sie w tej hwili dzieje na szerokim rynku mozna by pomysleć że jesteś na jakiejś bocznicy giełdowej aż zal patrzeć na to wszystko tym bardziej jak mamy taką pogode za oknem która,aż się prosi o wyjśći na powietrze a nie siedzieć tutaj z tym sknerusami.
no nic panowie niestety nie mamy wpływu na tych pseudo inwestorów którzy sprzedając nawet 23 akcje za wszelką cene pragną zwalić kurs. fakt wynik sesji stracony praktycznie na całej linii tym bardziej szkoda że to kolejna sesja wzrostowa w praktycznie wiekszej czesci rynku a tu taka nędza na zamknieciu. logika podpowiada że spółka fundamentalnie jest bardzo dobra generuje zyski natomiast te niesmaczne zabawy kursem o niczym nie świadczą. moim zdaniem ruszyć kursem samej spółki do góry wcale nie bedzie trudno o ile wysypią się pajace od 23 akcji jednak z pewnością bedzie z dnia na dzien trudniej w zwiazku z nadchodzącą nieuchronie korektą na całym rynku a wtedy nikt się nie bedzie pytał czy sprzedawać tylko bedzie akcja kto pierwszy ten lepszy. i wiadomo co się wówczas bedzie działo z kursem budka....obym się mylił
Jestem bardzo podobnego zdania na dniach powinna byc jazda znow moze pod 2 zl.
Ktos zbiera akcje i tylko czekam kiedy sobie napelni wory , przekonacie sie sami .
1,8zł na otwarciu, to raczej mało realne bez infa, w perspektywie 1m wydaje mi się, że nastąpi stałe wybicie powyżej 1.8zł, przy zachowaniu dynamiki zysków, pod koniec roku 2.4zł.. to jest moja wersja optymistyczna...
dla mnie wersja optymistyczna to 3.2 zl na koniec roku :) pesymistyczna 2.4 zl ale to wszystko juz wkrotc czas zweryfikuje . Trzeba byc wytrwalym chodz nie powiem ze jest latwo wszczegolnosci jak caly rynek rosnie a my stoimy z dziwnie dolowanym kursem . pozdrawiam