• Co napisałem, to napisałem. Autor: ~444 [82.139.165.*]
    Niech sprzeda na tym poziomie każdy, kto jest łasy szybkiego zysku, zresztą mam cichą nadzieję, że tak się właśnie stało. W przyszłym tygodniu prawdziwe transakcje się zaczną, bez tych, co obecnie wyskoczyli z akcji - i to mi się zawsze w tym rynku podobało !
  • Re: Co napisałem, to napisałem. Autor: ~444 [82.139.165.*]
    4.250.000 obrotu - 2.100.000 w jedną stronę - KPINA i śmiech na sali. Dzisiejszy dzień, to żadna sesja - w przyszłym tygodniu rozpoczynamy ruch w górę, szanowni inwestorzy.
  • Re: Co napisałem, to napisałem. Autor: ~ada [83.25.200.*]
    ty oszuście jak śmiesz wypowiadać się na temat tej spółki, lżyłeś kuników, nasmiewałeś się a teraz twierdzisz, ze dopiero przed nami wzrosty? Kto ci uwierzy baranie.
  • Re: Co napisałem, to napisałem. Autor: kazuyoshi [89.76.133.*]
    ada - luz. na każdej spółce tacy są - np. ostatnio niejaki werner czy bialy na nicolas games... tylko mącą, szponcą nie wiadomo po co
  • Re: Co napisałem, to napisałem. Autor: ~444 [82.139.165.*]
    z tobą raczej nie dyskutowałem na forum? po drugie, skoro jest ono dla ciebie inspiracją do decyzji inwestycyjnych, to musisz być baaardzooooo naiwna. Poza tym nie uzywaj już terminu "kunik" bo to obraźliwe. Idąc dalej nik mi nie musi wierzyć, bo to nie spowiedź, patrz w arkusz zleceń, czytaj historię notowań i decyduj sama. Ale ty raczej już zrealizowałaś swój zysk waćpanna, nieprawdaż??
  • Re: Co napisałem, to napisałem. Autor: ~marcueus [89.75.45.*]
    Wiesz co kolego 444, dzięki takim jak ty zarabia się kasę i teraz wiem jedno Kunik teraz każe ci naganiać na wzrosty zamiast na spadki. Kiedyś się z tobą kłóciłem, ale dzięki tobie obkupiłem się pod korek przy poziomie 6 gr. Pozodrawiam i dziękuje
  • Re: Co napisałem, to napisałem. Autor: ~ada [83.25.200.*]
    słuchaj zafajdany kutasie (do ciebie 444) - swoich akcji si e nie pozbyłam, amam ich sporo kupionych drogo i tanio a także tych z NE, sprzedam wtedy gdy uznam, że poziom ZYSKU mnie satysfakcjonuje. I nie zwracaj mi uwagi na temat ''kuników'', bo twoje wypociny nadawały sie tylko na pozew w sądzie jednak ja nie bedę cię tropiła bo to poniżej mojej godności, niemniej jednak gdybys miał troche godności zamknałbys sie i spredawał po cichu te swoje akcyjki, a gdybyś miał juz ich 0 (zero) takie podobne do ciebie, zacząłbyś znowu swój popis chamstawa i naganiania na spadki. Powiedz chłopie czy ci nie wstyd teraz naganiac na wzrosty? Mnie to wali, bo mam akcje, ale ciebie nie wstyd robić z siebie debila? SZCZERZE JESTEM TWOJĄ POSTAWĄ ZBULWERSOWANA.
  • Re: Co napisałem, to napisałem. Autor: ~444 [82.139.162.*]
    waćpannie nie ładnie z buźki cuchnie, nie będę z waćpanną rozmawiał. Ten tydzień zaliczam do udanych, ponieważ dużo łasych szybkiego zysku wyskoczyło z papiera. W przyszłym tygodniu rozpoczną się prawdziwe notowania, a jak Capital Partners wróci do spółki, to GTI na walorze.
  • Re: Co napisałem, to napisałem. Autor: ~Meksyk [79.162.102.*]
    mam nieustanny polew z plemienia kunika, zostało już niewiele czasu, żeby zgromadzić ponad 21 mln zł na produkcję filmu, a kunik nie ma nawet połowy tej kwoty a rozdał już prawa do dystrybucji na całą Ziemię i kilka okolicznych planet. Zapewne w ciągu miesiąca cała ta grubymi nićmi szyta mistyfikacja runie jak kiepsko zmontowana wojskowa latryna.

A swoją drogą 444 typowa szmata.
  • Re: Co napisałem, to napisałem. Autor: ~3D [109.243.115.*]
    Flakonik kolego możesz wysłać na ulice bocianią, drobny ma gest i chce podziękować Richardowi za dzisiejszy dzionek... pozdrawiam
    jak masz gest, to sobie zmarszcz, albo kunikowi...
  • Re: Co napisałem, to napisałem. Autor: kazuyoshi [89.76.133.*]
    Dnia 2010-09-23 o godz. 22:49 ~Meksyk napisał(a):
    > jak masz gest, to sobie zmarszcz, albo kunikowi...

no normalnie zboczur - tak jak pisałem na innym wątku
    rozumiem zaskoczenie, tobie pewnie robi to mama
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.