jak spada to coraz mniej tutaj komentarzy.Czyżby pora sie ewakuować-"Spekulancji" teraz to czas chyba uciekać bo nie ma przesłanek że w ciągu kilku sesji zarobicie kilka lub kilkanaście procent-szukajcie sobie innej spółki jak chcecie szybko zarobić.To jest giełda może być inaczej nikt tego do końca nie wie.
wypadają Ci, co liczyli na szybki zarobek po 20% dziennie. Liczę na zysk netto około 10 milionów za cały rok- więc przy obecnej cenie c/zysk około 7 , nie uwzględniając rozwoju drugiej gałęzi- drogówki, ale tu zyski dopiero w 2011
Akurat tu to można się wszystkiego spodziewać.
Ja powiem tak spółkę wskazała mi AT, później znalazłem te info o przejęciu i dlatego też postanowiłem trochę przetrzymać akcje. Chyba nie wielu spodziewało się takiego zachowania. Ale na razie nie sprzedaje. Spółka ma potencjał do wzrostu, który byłby już teraz gdyby ktoś tak cały czas nie podsypywał.
Liczę na to, że coś jednak drgnie. Może bodźcem będzie wyprzedanie na wskaźnikach technicznych?
A co do ciszy na forum to racja;)
Dzielcie się swoimi przemyśleniami co do rokowań. Może ktoś ma jakieś konkretne info z otoczenia spółki,