• Jupiter---czemu??? Autor: ~keraj [83.2.248.*]
    Czy ktoś coś wie skąd taka duża podaż wczoraj i czemu taka ilość akcji poszła pkc-em?
  • Re: Jupiter---czemu??? Autor: ~jws [83.7.143.*]
    To była pomyłka , miało być z prawej ale przynajmniej jest ciekawie można dobrać !
  • Re: Jupiter---czemu??? Autor: ~lee [109.173.206.*]
    wygladało to na czyszczenie stopów..
  • Re: Jupiter---czemu??? Autor: ~yy [83.8.194.*]
    Co to znaczy czyszczenie stopów?Żeby stop lossy w przyszłości nie zagrażały temu sprzedajacemu?Albo:żeby ktoś mógł sprzedać razem z tym sprzedającym?/po co?/Albo:żeby cene zdołować do smiesznie niskiego poziomu?
    Wszystkie interpretacje wydaja mi sie głupie
    jak to po co?? żeby kupić papier, czego nie rozumiesz?
  • Re: Jupiter---czemu??? Autor: ~yy [83.8.173.*]
    Dnia 2010-09-23 o godz. 15:03 ~lee napisał(a):
    > jak to po co?? żeby kupić papier, czego nie rozumiesz?
    żeby kupić -sprzedają duzo po niskiej cenie!?
    zakładają zlecenia w dół i zdejmóją poustawiane stop lossy.. przecież to był skup a nie sprzedaż.. choć to jest względne bo aby kupić ktoś musi sprzedac i odwrotnie.. pzdr
  • Re: Jupiter---czemu??? Autor: ~yy [83.8.173.*]
    Dnia 2010-09-23 o godz. 17:21 ~lee napisał(a):
    > zakładają zlecenia w dół >
    to znaczy,że daja zlecenia sprzedazy po coraz nizszych cenach?

i zdejmóją poustawiane stop
    > lossy..
    czyje zlecenia zdejmują?przeciez nie swoje?Dając zlecenie sprzedaży z iloscia akcji obejmującą wszystkie aktualne ,widoczne zlecenia kupna idące w dół ,powodują /przypadkowo-bo przeciez ich nie widzą -ile ich jest ,po jakiej cenie i w jakiej ilosci akcji/uruchomienie zleceń stop-limit i stop loss.Ale przeciez w dalszym ciągu wystawca duzego zlecenia sprzedazy sprzedaje obcym ludziom swoje akcje po b niskich cenach.

przecież to był skup a nie sprzedaż.. choć to jest
    > względne bo aby kupić ktoś musi sprzedac i odwrotnie.. pzdr
    jak nie skumałeś..to sory.. ale już ci nie pomoge..
  • Re: Jupiter---czemu??? Autor: ~yy [83.8.171.*]
    Dnia 2010-09-23 o godz. 21:12 ~lee napisał(a):
    > jak nie skumałeś..to sory.. ale już ci nie pomoge..
  • Re: Jupiter---czemu??? Autor: ~yy [83.8.171.*]
    mnie zależy na zrozumieniu tego co się dzieje na gieldzie,podobnie jak Tobie i nie zadowalam sie obiegowymi zwrotami takimi jak czyszczenie stopów.Być może ktos uzbiral niezly pakiet jupitera ale nie doczekal sie wzrostów,widzial jednoczesnie jak inny jego typ poszedl w miedzuczasie w gore ,wkurzyl się i popchnąl wszystko jednym zleceniem,moglo tak byc?
  • Re: Jupiter---czemu??? Autor: ~aaa [83.7.143.*]
    Nie zapominajcie o 100 mln .zł przeznaczonych na inwestycje !!
  • Re: Jupiter---czemu??? Autor: ninjaa [95.160.219.*]
    Okazja do kupna... cena śmieszna..
  • Re: Jupiter---czemu??? Autor: ~keraj [83.2.248.*]
    Cena jak piszesz smieszna, ale brak na pokładzie sternika. Jak nie wytrzyma 1,73 to lecimy na 1,65, które według mnie musi wytrzymać. No ale moja opinnia nie jest jest drogowskazem, skoro dałem się nabrać na ostatnią podbitkę i kupiłem na górce
  • Re: Jupiter---czemu??? Autor: ~Optymista [83.31.185.*]
    Łatwo spada, ale i łatwo rośnie(obroty).Spoko. Trzeba wyłączyć kompa i czekać ;)
  • Re: Jupiter---czemu??? Autor: ~Frolama [95.51.125.*]
    Idziemy w kanale trendu spadkowego wyznaczonego od 2009 ot co . Przecież było masę wykresów w tym temacie.

Dla mnie ostatni wzrost to była szybka dystrybucja dla niektórych jak widać to był wielki skup akcji. No cóż jeden widzi szklankę do połowy pełną drugi do połowy pustą.

Dziwne tylko jest to, ze jak coś powiem na temat Jupitera to się watek urywa , może chcecie słuchać tylko naganiania.

Skup takich walorów jak Jupiter - czyli spółkę śmieciowych nie odbywa się pod prąd bo po co ? Tak się robiło w 2006 za czasów "Dżakubasa".
  • Re: Jupiter---czemu??? Autor: ~Optymista [87.205.156.*]
    Podaż? jaka podaż? Jedna osoba kilka kilo sprzedała, to było jedno zlecenie tylko. Może się ktoś pomylił i nie z tej strony poszło ;)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.33.36.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
JUPITER 0,00% 0,35 2015-04-09 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.