Może ktoś mi przybliżyć, jak wyglądała końcówka na Cashflow, bo widzę, że spadek był nagły i bolesny, jak myślicie jaki powód?
- na korektę to to nie wygląda
- realizacja zysków? Nie wiem na jakim wolumenie ten spadek nastąpił:(
Odwrócenie trendu raczej odpada patrząc na średnią ważoną...
prześledziłem tranzkkcje i wszystko zaczeło się o godzinie 16.09 i 12 sekund ktoś celowo sypnął kilka tysięcy na sprzedaż mając podgląd na zleenia ustawione na kupno. Także wolumenem około 20000 zbił kurs o tyle procent.Brakło czasu na odreagowanie tego. Moim zdaniem jest to celowe zagranie na zbicie kursu Jutrokurs powinien odreagować tą zwałę.
Czyli faktycznie niski wolumen to załatwił, Zresztą spółka dzisiaj zupełnie inaczej zachowywała się niż np. Monnari czy Pronox, myślę, że na korektę przyjdzie czas przy 7zł, ale czas pokaże...
wygląda na to, że wczoraj i dzisiaj ubrali ludzi, a pod koniec ktoś wywalili resztę, albo wystraszył się drugiej doji i wywalił pod koniec, bo widział że nie ma szans na białą świeczkę.
Prawdopodobnie będzie domknięcie luki na 4,20zł i potem dalsze wzrosty lub kiszonka i powrót na 2zł
Ubieranie przy obrocie prawie 10% akcji wydaje mi się mało prawdopodobne, chyba, że następne wyniki szykowałby się takie jak poprzednie (nie licząc drugiego kwartału), myślę, że dzisiejsza sesja będzie bardzo znacząca i troszkę nam wyklaruje sytuację..