• Jaka była końcówka? Autor: nenokin [85.221.195.*]
    Może ktoś mi przybliżyć, jak wyglądała końcówka na Cashflow, bo widzę, że spadek był nagły i bolesny, jak myślicie jaki powód?
    - na korektę to to nie wygląda
    - realizacja zysków? Nie wiem na jakim wolumenie ten spadek nastąpił:(
    Odwrócenie trendu raczej odpada patrząc na średnią ważoną...
  • Re: Jaka była końcówka? Autor: ~rysio [83.26.252.*]
    prześledziłem tranzkkcje i wszystko zaczeło się o godzinie 16.09 i 12 sekund ktoś celowo sypnął kilka tysięcy na sprzedaż mając podgląd na zleenia ustawione na kupno. Także wolumenem około 20000 zbił kurs o tyle procent.Brakło czasu na odreagowanie tego. Moim zdaniem jest to celowe zagranie na zbicie kursu Jutrokurs powinien odreagować tą zwałę.
  • Re: Jaka była końcówka? Autor: nenokin [85.221.195.*]
    Czyli faktycznie niski wolumen to załatwił, Zresztą spółka dzisiaj zupełnie inaczej zachowywała się niż np. Monnari czy Pronox, myślę, że na korektę przyjdzie czas przy 7zł, ale czas pokaże...
  • Re: Jaka była końcówka? Autor: ~silverace [213.251.189.*]
    wygląda na to, że wczoraj i dzisiaj ubrali ludzi, a pod koniec ktoś wywalili resztę, albo wystraszył się drugiej doji i wywalił pod koniec, bo widział że nie ma szans na białą świeczkę.
    Prawdopodobnie będzie domknięcie luki na 4,20zł i potem dalsze wzrosty lub kiszonka i powrót na 2zł
  • Re: Jaka była końcówka? Autor: nenokin [85.221.195.*]
    Ubieranie przy obrocie prawie 10% akcji wydaje mi się mało prawdopodobne, chyba, że następne wyniki szykowałby się takie jak poprzednie (nie licząc drugiego kwartału), myślę, że dzisiejsza sesja będzie bardzo znacząca i troszkę nam wyklaruje sytuację..
[x]
CASHFLOW 0,00% 0,13 2016-03-31 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.