Niedługo co:)?
Chyba wszyscy sprzedamy:)
Na większości wskaźników technicznych powstają dywergencje (na STO, RSI itp.), cena właśnie łamie linię trendu.
Z perspektywy technicznej po dzisiejszym dniu o wzrostach można zapomnieć, bo ten główny trend wzrostowy jest dość niestabilny, ma duże wahania cen w trakcie sesji i w tym momencie raczej wygląda na kontynuację konsolidacji.
Chyba, że to wszystko to taka zagrywka przed wzrostami:) Na to ciągle liczę.
MACIE JAKIŚ POMYSŁ DLACZEGO PO TAKIM INFO SPÓŁKA ZACHOWUJE SIĘ W TEN SPOSÓB I TAK ZNIŻKUJE?
Przestańcie najlepiej pisać takie bzdety,bo to niczemu nie służy,jak był spokój na forum to i wzrosty były,co ma być to będzie jest jak jest i nic i nikt tego nie zmieni a na pewno nie wasze pisanie o trendach,konsolidacjach i podobnego typu pierdołach,jeśli wyszła rekomendacja i na chwile kurs wystrzelił i znów się cofnął to tylko drobni brali papier licząc na te 2 zł i teraz oddają bo maja mokro w gaciach i to tyle na ten temat,pozdrawiam.
Nie uważam, że trend i konsolidacja to bzdety. To raczej podstawa. Nie uważam też że 10 gr zmiana rekomendacji powoduje 11% zmianę kursu. A to, że jest jak jest ma jakąś przyczynę.
NIe dostałem nic po 1.69, nie wiem czy to dobrze czy nie?
Jak myślicie warto kupić ją jeszcze powyżej 1.71? Czy poczekać na 1.65?
Czy jakieś pozytywne informacje są przewidywane? Zainteresowałem się tą spółką od niedawna. Pozdrawiam.
tu moga byc tylko spadki idzie zima i budowac przestana !!!!!!!!. ich przychody i zyski to smiech na sali !!!!!!!. dobra rada idzie sroga zima i popatrzcie lepiej za spolkami zwiazanymi z wunglem !!!!!!!!!!!!!!!!. a satakie i dotego jeszcze b.tanie !!!!!!!!!
a co ma wiara do kursu spółki. tutaj wiara cudów nie czynitakże ją zostawmy w spokoju. w tej chwilijest już skonsumowany cały poprzedni wzrost czwarta sesja spadkowa malejące oborty naz sesji na sesje tak wiec mysle że należy się spółce przynajmniej jakaś gwałtowna korekta wzrostowa. a jak bedzie ? zobaczymy