• O Cashflow jakos nie mówią..... Autor: ~at -eis [83.243.38.*]
    ... a tak ładnie będzie teraz rosło.

Ktos to ma poza mną ?

Dzis 28 % up.... do 12.00 bo potem juz wisialo do konca dnia

Pozdro

• Re: O Cashflow jakos nie mówią..... Autor: ~xrudyx [83.6.113.*]
    Też mam, kupiłem za 3,40 i jeszcze trzymam, ale tylko za 2 tys zł. Jestem ciekaw jak to się skończy, narazie trzymam. Nie mam w nim dużo kasy więc jak zleci wiele nie stracę.
    Pewne jest że w końcu się zwali, tylko nie wiadomo przy jakim kursie i czy jak zacznie spadać, to tylko dlatego bo część osób zrealizuje zyski, czy będzie wodospad. Ale to jest tylko spekulacja. Z drugiej strony akcje potrafią iść wiele % i się nie zatrzymywać, tak samo potrafią lecieć na szyję długo. Zobaczymy, ale zabawa jest fajna. Jak ktoś miał te akcje wcześniej i przetrzymał to gratuluję, jak ktoś wskoczył po wybiciu i uważa że ma swoją złotą rybkę, to mam nadzieję że uda się nam w dorym momęcie wyskoczyć.
    Kupuj plotki sprzedawaj fakty :). Pozdrawiam wszystkich.
  • Re: O Cashflow jakos nie mówią..... Autor: ~Arek [88.156.36.*]
    Dzisiaj wisiało przez większość dnia i zainteresowanie było spore, jutro podejrzewam odpał
  • Re: O Cashflow jakos nie mówią..... Autor: ~on_k-ce [89.74.147.*]
    Członek rady nadzorczej pani Anna Gniady dalej kupuje akcje ... ostatni zakup dnia 15.o9. szt 1733 _na kwotę 5145 zł śr cena akcji 2.97 zł ...........Akcje P.Gniady :20.5 szt +10.8 szt +269 szt +5017 szt + 1000 szt + 1733 szt..........czyli juz ładny pakiecik ma :)
    pozdrawiam wytrwalych :):):) a tak na marginesie to dlaczego nie podnosza widełek
    tylko czytmaja TKO przez pół dnia
  • Re: O Cashflow jakos nie mówią..... Autor: ~on_k-ce [89.74.147.*]
    oj nie wpisalem 26.956 szt po śr .cenie 2.29 zlna kwote 61700.....to byl zakup 27.lipca
  • Re: O Cashflow jakos nie mówią..... Autor: ~At -eis [79.188.32.*]
    dzis juz zaczna ;-)

choc glosno nie bedzie bo malo ludzi ma papier....... FF skromne i zmniejsza sie

pozdro
[x]
CASHFLOW 0,00% 0,13 2016-03-31 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.