Też mam, kupiłem za 3,40 i jeszcze trzymam, ale tylko za 2 tys zł. Jestem ciekaw jak to się skończy, narazie trzymam. Nie mam w nim dużo kasy więc jak zleci wiele nie stracę.
Pewne jest że w końcu się zwali, tylko nie wiadomo przy jakim kursie i czy jak zacznie spadać, to tylko dlatego bo część osób zrealizuje zyski, czy będzie wodospad. Ale to jest tylko spekulacja. Z drugiej strony akcje potrafią iść wiele % i się nie zatrzymywać, tak samo potrafią lecieć na szyję długo. Zobaczymy, ale zabawa jest fajna. Jak ktoś miał te akcje wcześniej i przetrzymał to gratuluję, jak ktoś wskoczył po wybiciu i uważa że ma swoją złotą rybkę, to mam nadzieję że uda się nam w dorym momęcie wyskoczyć.
Kupuj plotki sprzedawaj fakty :). Pozdrawiam wszystkich.
Członek rady nadzorczej pani Anna Gniady dalej kupuje akcje ... ostatni zakup dnia 15.o9. szt 1733 _na kwotę 5145 zł śr cena akcji 2.97 zł ...........Akcje P.Gniady :20.5 szt +10.8 szt +269 szt +5017 szt + 1000 szt + 1733 szt..........czyli juz ładny pakiecik ma :)
pozdrawiam wytrwalych :):):) a tak na marginesie to dlaczego nie podnosza widełek
tylko czytmaja TKO przez pół dnia