Nie kupujcie Emperii! Spółka jest na lokalnej górce - kto teraz kupi, sam siebie ubierze na całe lata! Mimo bandy nieuczciwych naganiaczy, przeanalizujcie to sami. Ktoś chce sprzeda wam akcje, bo wie, że już więcej nie urosną!
Mnie też wydaje się podejrzana nagonka na forum na te akcje. Zwłaszcza że wskaźnik A/D pokazuje daleko posuniętą dystrybucję, czyli po prostu "ubierają " was w drożyznę. Nie kupowac teraz , będzie o wiele taniej!
Dnia 2010-09-19 o godz. 10:28 ~sody napisał(a):
> Nie kupujcie Emperii! Spółka jest na lokalnej górce - kto
> teraz kupi, sam siebie ubierze na całe lata! Mimo bandy
> nieuczciwych naganiaczy, przeanalizujcie to sami. Ktoś chce
> sprzeda wam akcje, bo wie, że już więcej nie urosną!
Dnia 2010-09-19 o godz. 10:45 ~Wyznacznik Trendu napisał(a):
> Gdyby akcje były warte kupienia, to nie trzeba by było
> robić takiej bezczelnej nagonki na forum. Dobry papier sam
> się obroni. Zalecam ostrożność.
Popatrzcie co nadal dzieje się na STOOQ. Już 55 pozycja. Wiecie co będzie działo się w najbliższych dniach i tygodniach? Powtóka z Muzy. Tylko tutaj o wiele więksi gracze,o wiele większe interesy i pieniądze. Lubię takie wojny bo wynosza kursy spółek na bardzo wysoki poziom. Bardzo, bardzo.
Rozumię wasz żal i wściekłość ale mogliście kupić na początku zeszłego tygodnia. Prasa dawała wam szansę. Jutro będziecie zmuszeni do zakupu z luką startową. Tylko teraz to jedna z ostatnich szans do taniego zakupu.
Górka to tu będzie ale za kilka tygodni. Skupić 3,7 mln akcji z rynku to nie lada wyzwanie a tu muszą to zrobić by uratować własne tyłki przez Amaralem. Nie naganiajcie jeśli chcecie kupić i zarobić 100-200% w kilka tygodni to musicie kupować jutro na otwarciu, o ile wogóle sie otworzy. Luka na amen. Parkiet i Puls Biznesu mówią jednym głosem 500 zł
Mimo spamowania poniektórych, chetnych na akcje nie ma. Bardzo podejrzana ta nagonka na kupno. Akcje sa bardzo drogie a wskaźniki niekorzystne. Nie polecam teraz kupować, ponieważ nie odzyskacie kasy. Spadek na 80 złotych nieunikniony. Przesledźcie wykresy!
"Odradzam" i spółka jak na razie to jesteście w bladej dupie. To jest wojna o przejęcie. Tutaj 200 zł będzie błyskawicznie. W tym tygodniu kolejne infa.
mądrale ja mam od 78 zł średnio, tak czytam te wasze wypociny i smiac mi się chce, piszecie tak od wielu tygodni i co, to ja jestem zarobiony a wy w du....