• Maksio podpadł...? Autor: ~cvbnm [77.113.178.*]
    Już chyba wiadomo, że Maksio ma problem. A Fasing razem z nim. Podejrzenie o lepkie rączki vice prezesa stworzy dla Fasingu duuuuże problemy.
    No, dowalcie mi, że nie mam racji, że będzie rosło bo powinno i takie tam inne bączki.
    Co byście nie napisali kurs jedzie bez trzymanki z 24 zł na 19. I jak się rynek w poniedziałek obudzi to da wam znać co my śli o tej sytuacji.
  • Hamulce do parelni Autor: ~ameryk777 [89.229.50.*]
    po co to piszesz jezeli nie masz akcji , a afera to raczej medialna ,kup sobie jakąś spolke i o niej gadaj , moze Fasing spadnie nizej, to ty będziesz pisal ,,,,,,,,esy floresy
  • Re: Hamulce do parelni Autor: ~cvbnm [77.113.178.*]
    Medialna? Czyś ty ociemniał? Hameryk! Napisz, że afera jest wirtualna. Jak pieniądze: z konta na konto.
    Musi spadać. Czep się Newtona, że takie prawo wymyślił!
  • Re: Maksio podpadł...? Autor: ~psychiatra [94.246.150.*]
    ty cvbn czy jakos tam...mozesz byc ciekawym przykladem do mojej pracy naukowej...zachowania przecietnego polaka vs. krzywda drugiego......taki maly zawistny skurwysynek
  • Re: Maksio podpadł...? Autor: ~cvbnm [77.113.178.*]
    Ty, pedałtra czy jak ci tam jak mi zapłacisz tantiemy to możesz o mnie pisać. Ale że taki pusty łeb jak twój potrafi coś wymyślić oprócz jedzenia i kupy?
  • Re: Maksio podpadł...? Autor: ~psychiatra [94.246.150.*]
    no widzisz twoje 2 ulubione słowa: kupa i jedzienie...już wystarczająco dużo o Tobie mówią....gówno jesz, gówno wiesz...przecież to prostsze niż 2+2
  • Re: Maksio podpadł...? Autor: ~cvbnm [77.113.178.*]
    Nic nie potrafisz sam wymyślić bo nie masz czym. Ale klonuj moje słowa jak najwięcej. Topik będzie na szczycie listy i wszyscy będa czytać o podejrzanym prezesie. Akcjonariusze będa ci niezmiernie wdzięczni. A mnie to bawi.
  • Re: Maksio podpadł...? Autor: ~fds [85.219.187.*]
    ty masz problemy ze łbem,

gówniana afera w zasadzie nie niosąca za sobą żadnych większych konsekwencji, oczywiscie nie ładnie że sa takie drobne machlojki ale nieuczciwa konkurencja to jest imho gówno warty zarzut skoro wyniki finansowe są dobre :) a są;)

info juz bylo w piatek wiec rynek sie nie musi budzić, za to fajnie by było jak byś sie ty obudził i skończył pjerdolić bo jak rosło to jakos siedziałeś pod pierzyną i bawiłes sie ptakiem a teraz znowu najwiuecej szczekasz
  • Re: Maksio podpadł...? Autor: ~kk [79.185.193.*]
    Gdyby ta podaż była od wielu akcjonariuszy to by ?? Przecież widać, ze akcjami roluje jeden ciul z biura maklerskiego. Jest rzeczą oczywistą,że po drodze kogoś nakarmi,ale większość to przerzuca sobie sam i póżniej ustawia się na kupno.Cały czas obserwowałem arkusz sprzedaży, tam dwa razy pojawiło się zlecenie ponad 3000szt,raz po 20,95,póżniej przeniósł to na 21,5. Po obiedzie to wogóle zniknęło,pewnie musiał rzucać tym w dół.Z moich obserwacji wynika,że w czwartek to mu dużo wybrali po 19,5,a w piątek to może chciał postawić na swoim i pokazać swoją siłę.Jeżeli zarząd nie gra w drużynie sternika to możemy być pewni,że on sam się wykończy.Nam to tylko okazja do podbierania.A to podciągnięcie pod 24 to zagadkowe.pewnie sami podciągnęli, a teraz odwrócili.
[x]
FASING 0,00% 12,80 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.