• co dalej? - opinie Autor: ~ździsław_dyrma [212.75.114.*]
    zastosowana w raporcie inżynieria prezentacyjna miała na celu moim zdanem ostre zbicie kursu. i........ udało się tylko na moment (?)wydaje się że AT jest tu bezradna - wskazniki są niejasne.Z kolei fundamenty wciąż nie są złe. Tak naprawdę pytanie, ktore pozostaje, jest o rentownosc realizowanych projektów ( tu się troche zmartwilem po zjezdzie marzy brutto na sprzedazy w Q2 2010) oraz o dopływ nowych projektów. Czy ktoś coś wie na ten temat? Ostatnia bodaj ważna informacja była o zerwaniu projektu o budowę centrum Auchan...oim zdaniem w krotkim okresie moze tu jednak byc zjazd, ale pozniej odbicie w okolicach publikacji raportu za Q3, ktory bedzie kluczowy.Co sądzicie? w ktora strone pojdzie kurs teraz i w ktora strone docelowo w perspektywie paru miesiecy?
  • Re: co dalej? - opinie Autor: ~ździsław_dyrma [212.75.114.*]
    sprzedałem swój skromny pakiet. oczekuje za ok miesiac lepszej okazji do zakupu.
  • Re: co dalej? - opinie Autor: ~mic [89.76.144.*]
    Trudno powiedzieć, bo już raport za 2Q miał być totalną rewelacją po wielkich i niejasnych odpisach za 1Q. Tutaj mamy księgową wielką stratę, marże na poziomie 0 procent i brak informacjami o nowych kontraktach podczas gdy inne firmy budowlane takie kontrakty zdobywały.

Z drugiej strony fundusz ING zwiększył zaangażowanie i być może coś wie, czego my nie wiemy i być może będzie podtrzymywał kurs na poziomie 16.60 - 17.60.

mic
  • Re: co dalej? - opinie Autor: ~kris b [83.21.212.*]
    pola ladnie sie trzyma.podaz sie konczy-przestraszone frajerstwo oddalo.powrot pow,18.kurc nie wytrzyma tylko bomby atomowej lub kolejnej straty rzedu 5oo mln.kupili vectre pare lat temu za 70mln.a teraz zrobili na niej odpis ponad 80mln-firma istnieje-ale papierow wyparowala-czyste skurwysynstwo.teraz hiszpanie maja przejac hydrobudowe-nastepna perelke.ja jestem dobrej mysli i gratuluje tym co dobierali pole w promocji.10 zl taniej niz w wezwaniu/pozdro
[x]
POLAQUA 0,00% 3,89 2013-10-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.