spółka jest prawie bez majątku, wygeneowała 2,5mln zysku na podstawie przeszacowń, widziałem na jakimś wątku , że pozyska dotację unijną 12 mln i zmienia charakter działalności.jedynie konwersja zadłuzenia na akcjie, ma szanse postawić spółkę na nogi, wówczas możemy wjechać nawet na kurs 2,70, jako obicie 50% Fibo zniesienia dużej fali spadkowej od 5zł do 40gr.na chwilę obecną mamy szanse na pywalenie ostatnich itra day szczytów.za dużo papieru było kupowane powyżej 80 groszy.spekulant rasowy o małej kapitalizacji, taki jest dzisiejszy polrestzagrożony ryzykiem uadłości.ale tzw"bankruty" najlepiej płaca , o ile nie wykoleją się:)
NIE MASZ POJĘCIA O DYSTRYUCJI.ta miała miejsce do wczoraj, a potem ściskanie kursu, aby odebrać leszczowi na -25% wyceny i jazda na nowy szczyt by tego samego leszcza raz jeszcze ubrać na wierzchołku.szkoda słów, nc
znajc pazerność spekuły to ona zrobi tu co zechce .mały FF.największe obroty podczas spadku na poziomach od 1 pln do 60gr .wypchneli kurs na 1,2 i myślicie że to wszystko? następny poziom to 1,7 a o następnych to nie wspomne.
ciekawe bankier co powiesz o IGROUPie hahahaha, pewnie nawet sie nie odezwiesz na ten temat bo unikasz tej spolki teraz jak ognia nie bankierku? zmaniles sie i to nieziemsko...
Igroup po wypowiedzeniu kredytów... odpowiedziałem.
a piszę tam gdzie mam ochotę, a nie tam gdzie mi presję wywierasz.
widocznie za bardzo mi podpadliście na tej spółce.
dla mnie analiza jest prostą sprawą, wiedza kosztuje
prowadzę dużą firmę doradczą.
moja godzina kosztuje 700zł,
odpisałem Ci bezpośrednio i bezczelnie, tak jak mnie tu podsumowałeś bezczelnie
nigdzie mi nie odpowiedziałeś bo unikasz rozmowy na temat tej spolki. ponaganiales ludzi i obiecales im zlote gory argumentujac to tym ze tez posiadasz akcje, a tymczasem sam widzisz...