• koniec promocji.... Autor: ~XXX [178.73.49.*]
    Chyba już koniec promocji, więcej nie chcą oddawać....teraz czas zaatakować 10 pln. Wsiadamy:)
  • Re: koniec promocji.... Autor: ~byk [91.94.172.*]
    jutro wsiadamy do wagonika i do gory
  • Re: koniec promocji.... Autor: ~pipek [89.78.255.*]
    Ulubioną cyfrą tego emitenta jest cyfra zero. Powyklejane są tą właśnie cyfrą wszystkie drzwi wejściowe biur emmersona. Spółka w ten sposób szczerze komunikuje się z rynkiem informując go, w jakim kierunku sama zmierza, dokąd dojdzie kurs giełdowy w krótkim terminie oraz czym właściwie tak naprawdę jest obecnie. Choć wydawać się może, że wartość tej spółki jeszcze lepiej opisuje znany stary przebój Kapeli Lady Pank. Dziwić tylko może jak komuś kto liczył kapitały własne tej wydmuchy wyszło aż 6 mln złotych. A jeszcze ciekawsza jest obecna wycena giełdowa, typująca kapitalizację tego czegoś na poziomie czterokrotnie wyższym.
  • Re: koniec promocji.... Autor: ~XXX [178.73.49.*]
    dziś będzie mocne uderzenie na północ:)
  • Re: koniec promocji.... Autor: ~xxx [178.73.49.*]
    kto obserwuje sesje on line to widzi co dzieje się ze zleceniami........kupować radzę
  • Re: koniec promocji.... Autor: ~xxx [178.73.49.*]
    po obserwacji moim zdaniem dziś zostaną wyczyszczone wszystkie zlecenia do 4,80 pln, więc radzę je wycofać
  • Re: koniec promocji.... Autor: ~zzz [91.94.208.*]
    przyznam ze nie czytalem zadnego posta bo zwyczajnie mi sie nie chce - jedynie przeczytalem tytul.

do meritum, wystarczy tylko przeliczyc sobie p/e zeby wyrobic sobie zdanie.
    eot
  • Re: koniec promocji.... Autor: ~pipek [89.78.255.*]
    emmer to spółka widmo: bez pieniędzy na cokolwiek, bez perspektyw, bez nadziei, ogryzająca własny ogon. Ale jak osiągnie poziom zbliżony do zera, tzn. kilka-kilkanaście groszy (tyle mniej więcej wart jest szyld "EMMERSON"), sam się zapakuję bo wtedy spekula poszaleje. Kto chce może może wybrać się do ich głównej i najlepszej w Polsce siedziby, do Atrium na Jana Pawła, zobaczyć salę operacyjną. Na 22 stanowiska dla agentury zajętych jest zawsze nie więcej niż 3-5(najpierw jednaj musimy tam trafić, bo siedziba jest tak zakamuflowana, że za ch..ja pana przeciętny człowiek nie da rady),a powinny być zajęte wszystkie, gdyby interes się kręcił. Niestety od dawna się nie kręci. Nie ma komu robić, brak chętnych do roboty za darmo, warunki pracy jak w średniowieczu ubliżające godności człowieka, metodyka zarządzania firmą to jeden wielki kabaret. No i mamy efekty, dziś daj Boże kolejne 20 proc. w plecy. Niestety, rynku oszukać się nie da...
  • Re: koniec promocji.... Autor: ~pipek [89.72.70.*]
    Półtora roczku tylko trzeba było, ażeby słowo stało się ciałem... Amen
  • Re: koniec promocji.... Autor: ~oki [178.213.218.*]
    w czerwcu raport roczny,będą dobre wyniki,mają działki podzielone, a o niczym nie informują,ale i tak na dniach ruszamy do góry!!!
  • Re: koniec promocji.... Autor: ~pipek [89.72.70.*]
    Jestem autentycznym geniuszem!!! Kiedy to ścierwo startowało po 5,80 napisałem powyżej, że kilkanaście groszy i ani jednego więcej. Dziś było 26 groszy. Jestem jednak zmuszony do zmiany prognozy. Nie kilkanaście, ale dwa grosze najwyżej toto jest warte. Krajewski, geniuszu nieruchomości twoja mać, zamknij ten burdel i wstydu rynkowi nieruchomości oszczędź!!! Miej litość dla tych ludzi co to u ciebie w tym burdlu z głodu zdychają.
[x]
EMMERSON 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.