• RAPORT Autor: mustang75 [89.72.88.*]
    14.09.2010r- publikacja raportu, (ciekawe jaki?)
  • Re: RAPORT Autor: mustang75 [89.72.88.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=233465&_DocID=441506&_Site=ESPI&_CheckSum=1807325670
  • Re: RAPORT Autor: ~stefmar [80.51.3.*]
    Byłem u sołtysa w Brzeszkach Duuużych i już znam raport. R e w e l a c j a
  • Re: RAPORT Autor: ~kris b [83.9.113.*]
    raport bedzie zly-ptanie tylko jak zly-w 1kw. minus 14 mln.ksiegowi z madrytu robia co moga aby zanizyc wartocs poli-dodajmy-wlasnej spolki.kto ma kase powinien poczekac na tanie zakupy-ja juz mam i mam problem z glowy.a moze nie bedzie tak zle-pola wystarczajaco juz dostala-i to juz jest w cenach.dla mnie wazniejsze jest pytanie-czy hiszpanie pozostawia ja na parkiecie czy tez 2 wezwanie- i do widzenia/pozdro
  • Re: RAPORT Autor: ~dym [212.244.210.*]
    jak zostawią to będzie rosnąć, bo w tym roku bez względu na zabiegi księgowe musi być zysk!!! Dużo robią, mają kontrakty a ceny materiałów i innych składników kosztów maleją.JEŻELI WEZWANIE to po 27zł jak poprzednie.Weszły jak wiecie nowe przepisy, które bardzo poważnie traktują interesy mniejszościowych dając narzędzia do skutecznych odszkodowań w sądzie.Fundusze i SII nie popuszczą!
  • Re: RAPORT Autor: ~kris b [83.21.200.*]
    to fakt-wielu na poli uwalonych.wlacznie z hiszpanami.na niej poleglo wiele najlepszyuch funduszy-mowili ze nie oddadza w wezwanie-a jednak oddali z mega stratami ,przeciez pola spadla prawie z 90 zl-podobnie jak jwc.naprawde mamy komfort kupna po tych cenach.kiedys byla dla mnie niosiagalna-byla droga -a teraz promocje.bylem w niej juz kilka razy.ostatnio po 18.6-i zostaje.technicznie aby bylo wstepnie dobrze musi przebic 20 zl-ale najpierw ostatni zimny prysznic-raport/pozdro
    Pewnie jeszcze piszą.Do 24-tej mają czas.Robią co mogą;) Trzeba mieć tę spółkę dłużej.Oj będzie się opłacać!!!!
    jak nie będą dobre wyniki to mnie roz...li!!!!!!
    No każdy by chciał zobaczyć jak mustanga rozp...;) Bezcenne:))
    ale urwał- ten raport!
[x]
POLAQUA 0,00% 3,89 2013-10-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.